bg

GERBER Residence 4

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17058
ID на сайта:
от
19 900
EUR
BGN

Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE 4" се намира в зона "Запад" туристическия комплекс "Слънчев Бряг". Сградата е проектирана за сезонно ползване, но може да се ползва и целогодишно. Жилищната площ е компактно обособена във вид на едностайни апартаменти тип СТУДИО, малки двустайни апартаменти с една спалня, по 4 апартамента на всеки етаж на сградата.

При преобладаващия тип студио- апартамент, спалнята и хола са обединени. Отделен кът за сядане с разтегателен диван, кът за спане, кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с баня и тоалетна.

Апартаменти с 1 спалня са проектирани икономично и се състоят от компактна спалня, дневна с кухненски бокс и кът за хранене, както и санитарен възел с вана.

За всички видове жилища е предвидено да се адаптира дневната, ако е необходимо, и да се получи допълнително пространство за спане / в 2 + 2 /.

Схемата на плана е добре известна и изключително икономична - коридор с апартаменти от двете страни, стълбище и асансьор.

Архитектурният облик на проекта е достигнат с  обобщени обеми и динамика чрез мазилка в свежи цветове - оранжево и бяло, за разлика от тъмните елементи на покрива.

Особено забележителен акцент се постига чрез масивния покрив на сградата, изрязан от терасите на последния етаж и експресивен корниз. Силуетът на сградата е допълнително подчертан с грандиозни балкони и триъгълни прозорци с двоен стъклопакет на апартаментите.

Стилното решение на цветовете придава на проекта модерен облик, подкрепен от елегантен детайл от деликатните балюстради на балконите. Всички апартаменти и студиа имат свои собствени тераси, които са покрити с голям корниз.

Големите прозорци с двоен стъклопакет благоприятстват за изобилието на светлина на помещенията, независимо от вида на апартамента.

Сградата се състои от 5 стандартни жилищни етажа без приземен етаж и от шести етаж, реализирани от тавански помещения. 

Конструкцията  на сградата е монолитна – железобетон

Стените са изградени от керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация - по стандарт. Вътрешните стени се обработват с гладка машинна замазка, боядисана с латексова боя. Фасадата е украсена с минерални устойчиви мазилки, каменни фурнири, метал и др. Прозорците ще бъдат изработени от PVC с термо мост, което ще допринесе за цялостния комфорт на сградата.

 Налична е  инсталация за комуникации и сигурност; инсталация за кабелна телевизия и интернет, както и инсталиране на климатик.

Дворът е максимално озеленен. Има паркинг с 26 паркоместа, които ще бъдат отделени от сградата със зелен пояс от растения. Има и пешеходен вход към сградата от изток за достъп до плажа.

На източната страна на сградата има голям открит плувен басейн с детска секция, достъпът до който е възможен през главния вход на сградата, както и през входа в края на коридора.

В пространството близо до басейна е създадена максималната възможна зона за отдих с шезлонги и чадъри, която е за ползване от собствениците на комплекса.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram