bg

Святая София

България / Област Бургас / Созопол
17060
ID на сайта:
от
53 438
EUR
BGN

Жилищният комплекс "Света София" - една уникална оферта за тези, които искат да съчетаят престижа и възможността на живеене в тих район в затворен морски комплекс.

Луксозен комплекс, разположен в престижния район на град Созопол, оборудван с модерни системи за живот, с добре озеленена зона с басейн и подземен паркинг, и е свързано със сигурността и неприкосновеността на личния живот.

Конструкцията е направена от модерни материали, осигуряващи комфорт и ниски оперативни разходи. Апартаментите са "до ключ", а собствениците могат да избират различни интериорни решения в зависимост от мебелите и материалите или да създадат индивидуален дизайн.

Комплексът се състои от четири жилищни сгради (блок А, В, С, D и Е), всяка от които има отделен вход и асансьор. Комплекс "Света София" разполага с подземен паркинг за собствениците на апартаменти и открит паркинг за гостите, басейн, спа център, фитнес център, ресторант, денонощна охрана.

Наблизо има тенис корт, детска площадка за футбол, баскетбол и волейбол, магазини, детски площадки.
Комплексът отговаря на 5-звездния стандарт на европейските курортни селища, а комбинацията от борова гора и златист пясъчен плаж го прави уникален за цялото българско крайбрежие.

Качествени характеристики на строителството

Най-важната точка за последваща експлоатация на недвижимите имоти е качеството на строителството! Една от основните отличителни черти на комплекс Света София - високо качество на строителството, както и това че е хладно през лятото с минимално използване на климатици, топло- и липсата на влага при минимална зимна грижа.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram