bg

GERBER RESIDENCE-2

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17061
ID на сайта:
от
16 900
EUR
BGN

Комплексът от ваканционни апартаменти "GERBER RESIDENCE-2" се намира в зона "запад" на туристически комплекс "Слънчев бряг" само на 400м от морето!

Сградата е предназначена за сезонно ползване, но е възможно да се използва през цялата година. Жилищната площ е предимно компактно разделена под формата на едностайни апартаменти тип Студио и в малки двустайни апартаменти с една спалня.

На последните два етажа на сградата са проектирани 20 апартамента с една или две спални тип "Мезонет" с вътрешно стълбище. В преобладаващите едностайни апартаменти тип студио спалнята и холла са комбинирани. Има кът за сядане с диван, кът за спане, кухненски бокс и отделна баня с вана и тоалетна.

Жилищата са проектирани икономично, като се има предвид предназначението им и се състоят от компактна спалня, дневен кът с кухненски бокс и кът за хранене, както и баня с вана. С апартаментите тип мезонет обемът се развива на две нива, което ги прави изключително функционални с относително малка площ.

За всички типове жилища се предвижда, ако е необходимо, да се адаптира зоната с допълнително пространство / в 2 + 2 конфигурация.

За да се разшири обхватът на предлаганите жилища в комплекса, са проектирани два тристайни апартамента тип "Мезонет" с най-компактното разпределение. Всяка от тях разполага с 2 спални, всекидневна с кухненски бокс и кът за хранене, входно антре и баня с вана и тоалетна.

Схемата на плана е добре известна и изключително икономична - коридор с апартаменти от двете страни, стълбище и асансьор.

Архитектурният облик на проекта е достигнат с  обобщени обеми и динамика чрез мазилка в свежи цветове - оранжево и бяло, за разлика от тъмните елементи на покрива.

Особено забележителен акцент се постига чрез масивния покрив на сградата, изрязан от терасите на последния етаж и експресивен корниз. Силуетът на сградата е допълнително подчертан с грандиозни балкони и триъгълни прозорци с двоен стъклопакет на апартаментите.

Стилното решение на цветовете придава на проекта модерен облик, подкрепен от елегантен детайл от деликатните балюстради на балконите. Всички апартаменти и студиа имат свои собствени тераси, които са покрити с голям корниз.

Големите прозорци с двоен стъклопакет благоприятстват за изобилието на светлина на помещенията, независимо от вида на апартамента.

Сградата се състои от 5 стандартни жилищни етажа без приземен етаж и от шести етаж, реализирани от тавански помещения. 

Конструкцията  на сградата е монолитна – железобетон

Стените са изградени от керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация - по стандарт. Вътрешните стени се обработват с гладка машинна замазка, боядисана с латексова боя. Фасадата е украсена с минерални устойчиви мазилки, каменни фурнири, метал и др. Прозорците ще бъдат изработени от PVC с термо мост, което ще допринесе за цялостния комфорт на сградата.

 Налична е  инсталация за комуникации и сигурност; инсталация за кабелна телевизия и интернет, както и инсталиране на климатик.

Дворът е максимално озеленен. Има паркинг с 26 паркоместа, които ще бъдат отделени от сградата със зелен пояс от растения. Има и пешеходен вход към сградата от изток за достъп до плажа.

На източната страна на сградата има голям открит плувен басейн с детска секция, достъпът до който е възможен през главния вход на сградата, както и през входа в края на коридора.

В пространството близо до басейна е създадена максималната възможна зона за отдих с шезлонги и чадъри, която е за ползване от собствениците на комплекса.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram