bg

MAGNOLIA RESIDENCE

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17063
ID на сайта:
от
19 900
EUR
BGN

Комплекс   "MAGNOLIA RESIDENCE" се намира в зона "Запад" на курортния комплекс "Слънчев бряг", само на 400м.от морето.

Сградата е предназначена за сезонно ползване, но е възможно да се използва през цялата година. Жилищната площ е компактно разделена като едностаен апартамент от тип "студио". Жилищната площ се решава икономически, като се има предвид предназначението и - спален ъгъл, дневна част с кухненски бокс и кът за хранене, входно антре с гардероб и баня с вана. Предвижда се, ако е необходимо, да се адаптира дневната зона като допълнително пространство за място за спане / в конфигурация 2 + 2 /.

Комплексът разполага с 54 апартамента, от които преобладава типът "Студио".

За да се разшири гамата от апартаменти в комплекса, са проектирани 25 двустайни апартамента с най-компактно разпределение на стаите. Всеки апартамент се състои от 1 спалня, хол / трапезария с кухненски бокс, коридор, баня с вана. Всички апартаменти и студиа имат собствени тераси. Предвид морския характер на жилището, терасите на апартаментите са обширни и с отворени врати те са като естествено продължение на дневната. 

Оформлението вече е доказано от функционалността му с икономичност - коридор с двустранни апартаменти с централно отделен асансьор и стълбище.

Проектът се реализира в компактен обем и се намира в централната част на територията на обекта с дългата ос в посока изток-запад .. сградата е решена в класически стил, ефективни акценти от средиземноморските субекти правят архитектурния облик на сградата стилен и свеж. Сградата без подземен етаж се състои от 5 етажа. Жилищата ще бъдат достъпни чрез контролиран вход с определена зала за охрана, стълбище и асансьор.

Конструкцията на сградата е монолитна - стоманобетонна, скелетно-неограничена конструктивна система.

Стените са изградени от тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация - съгласно стандарта. Фасадата ще бъде изработена от минерални, водоустойчиви мазилки, каменни фурнири, метал и др. според архитектурния дизайн. Прозорците ще бъдат изработени от PVC с термо мост, което ще допринесе за цялостния комфорт на сградата.

Налични  са комуникационни, информационни и охранителни инсталации; инсталация за сателитна телевизия и интернет, както и инсталация за климатична система.

Дворът ще бъде максимално озеленен и ще бъде достъпен чрез контролиран вход. Налице е и външен басейн, комбиниран с детски басейн и бар. В пространството близо до басейна е създадена максималната възможна зона за отдих с шезлонги и чадъри, която е на разположение на собствениците на комплекса.

Има и паркинг за 25 автомобила. Входът е от западната страна, близо до северната фасада на сградата.

За всички желающи собственици управляющата компания предлага опция отдаване под  наем.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram