bg

MAGNOLIA RESIDENCE

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17063
ID на сайта:
от
19 900
USD
EUR
BGN
RUB
1
Брой стаи
30 м2
Площ
5
Брой етажи

Комплекс   "MAGNOLIA RESIDENCE" се намира в зона "Запад" на курортния комплекс "Слънчев бряг", само на 400м.от морето.

Сградата е предназначена за сезонно ползване, но е възможно да се използва през цялата година. Жилищната площ е компактно разделена като едностаен апартамент от тип "студио". Жилищната площ се решава икономически, като се има предвид предназначението и - спален ъгъл, дневна част с кухненски бокс и кът за хранене, входно антре с гардероб и баня с вана. Предвижда се, ако е необходимо, да се адаптира дневната зона като допълнително пространство за място за спане / в конфигурация 2 + 2 /.

Комплексът разполага с 54 апартамента, от които преобладава типът "Студио".

За да се разшири гамата от апартаменти в комплекса, са проектирани 25 двустайни апартамента с най-компактно разпределение на стаите. Всеки апартамент се състои от 1 спалня, хол / трапезария с кухненски бокс, коридор, баня с вана. Всички апартаменти и студиа имат собствени тераси. Предвид морския характер на жилището, терасите на апартаментите са обширни и с отворени врати те са като естествено продължение на дневната. 

Оформлението вече е доказано от функционалността му с икономичност - коридор с двустранни апартаменти с централно отделен асансьор и стълбище.

Проектът се реализира в компактен обем и се намира в централната част на територията на обекта с дългата ос в посока изток-запад .. сградата е решена в класически стил, ефективни акценти от средиземноморските субекти правят архитектурния облик на сградата стилен и свеж. Сградата без подземен етаж се състои от 5 етажа. Жилищата ще бъдат достъпни чрез контролиран вход с определена зала за охрана, стълбище и асансьор.

Конструкцията на сградата е монолитна - стоманобетонна, скелетно-неограничена конструктивна система.

Стените са изградени от тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация - съгласно стандарта. Фасадата ще бъде изработена от минерални, водоустойчиви мазилки, каменни фурнири, метал и др. според архитектурния дизайн. Прозорците ще бъдат изработени от PVC с термо мост, което ще допринесе за цялостния комфорт на сградата.

Налични  са комуникационни, информационни и охранителни инсталации; инсталация за сателитна телевизия и интернет, както и инсталация за климатична система.

Дворът ще бъде максимално озеленен и ще бъде достъпен чрез контролиран вход. Налице е и външен басейн, комбиниран с детски басейн и бар. В пространството близо до басейна е създадена максималната възможна зона за отдих с шезлонги и чадъри, която е на разположение на собствениците на комплекса.

Има и паркинг за 25 автомобила. Входът е от западната страна, близо до северната фасада на сградата.

За всички желающи собственици управляющата компания предлага опция отдаване под  наем.

Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
ТЕЛ/VIBER
+359 894 481 510
+359 894 357 309
Skype
premier.realestate
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube