bg

MAGNOLIA RESIDENCE - 2

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17064
ID на сайта:
от
19 900
EUR
BGN

Описание

Комплекс "MAGNOLIA RESIDENCE - 2" се намира в южната част на Слънчев бряг (Зона Запад). Намира се на 1.5 километра от Стария Несебър, в непосредствена близост до защитените от ЮНЕСКО дюни и само на 150 метра от морския бряг.

Сградата е предназначена за сезонно ползване, но е възможно да се използва през цялата година. Жилищната площ е компактно обособена във вид на едностайни апартаменти тип "студио" Жилищата са решени икономично, с оглед предназначението им -. Спален кът, дневна с кухненски бокс и кът за хранене към нея, антре с гардероб и санитарен възел с вана се предвижда да се адаптира дневната е, ако е необходимо. Допълнително пространство за спане / в конфигурация 2 + 2 /.

В комплекса има 36 апартамента, от които преобладава типът "Студио".

За да се разшири гамата от апартаменти в комплекса, са проектирани 8 двустайни апартамента с най-компактното разпределение на стаите. Всеки апартамент се състои от 1 спалня, хол / трапезария с кухненски бокс, проходилка, баня с вана. Всички апартаменти и студиа имат собствени тераси. Като се има предвид морския характер на жилището, терасите на апартаментите са обширни и когато отварят вратата, те са като естествено продължение на дневната.

Оформлението на планировките вече е доказано от функционалността му с икономичност - коридор с двустранни апартаменти с централно отделен асансьор и стълбище.

Проектът се изпълнява в компактен обем и се намира в централната част на територията на обекта с посоката на дългата ос в север-юг. Сградата се решава в класически стил, ефективните акценти от средиземноморската тема правят архитектурния облик на сградата стилен и свеж. Сградата се състои от 5 стандартни жилищни етажа без приземен етаж. Жилищата ще бъдат достъпни чрез контролиран вход с определена зала за охрана, стълбище и асансьор.

Конструкцията на сградата е монолитна - стоманобетонна.

Стените са изградени от тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация - по стандарт. Фасадата ще бъде изработена от минерални, водоустойчиви мазилки, каменни фурнири, метал и др. според архитектурния дизайн. Прозорците ще бъдат изработени от PVC с термо мост, което ще допринесе за цялостния комфорт на сградата.

Налични са необходимите комуникационни, информационни и охранителни инсталации; инсталация за сателитна телевизия и интернет, както и инсталация за климатична система.

Дворът ще бъде максимално озеленен и ще бъде достъпен чрез контролиран вход. Предвиден е и открит басейн, съчетан с детски басейн.

В пространството близо до басейна е създадена максималната възможна зона за отдих с шезлонги и чадъри, която е в услуга на собствениците на комплекса.

Има и паркинг за 10 автомобила.

За всички желаещи, управляващата фирма предлага опция за отдаване 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram