bg

Aivazovsky Park

България / Област Бургас / Поморие
17069
ID на сайта:
от
16 900
EUR
BGN

Компания Premier Realty Master Ви представя чудесен комплекс Aivazovsky Park със собствен парк, расположен в самия център на курортния град Поморие. Това е един от най-древните градове на територията на България. Той е основан през IV век. Преди новата ера под името Анхиало, близо до соленото езеро, което древните траки смятали за свещено заради неговите лечебни свойства. Това е истински оазис на българското Черноморие, с красива природа и благоприятен климат с мека зима, приятни лета, дълга и топла есен. Поради това Поморие от много години е любимо място за живот, отдих и рехабилитация.

 Курортът се счита за най-големите кални бани в България. Това е идеално място за летни почивки на море, с прекрасен климат, отлични условия и възможности за културен и образователен туризъм. В допълнение към атрактивните плажове, Поморие е известен със своите кални езера, лагуни и устия за извличане на морска сол. Локалната минерална вода е много рядка, с ниска соленост.

 Комплексът е разположен в идеално за живеене място и оформен в класически архитектурен стил, с хубави фасади, чисти форми и богато озеленен двор.

 Намира се на площ от около 18 000 квадратни метра, дава възможност на обитателите си да се наслаждават на четирите сезона на годината. Далеч от суматохата на големия град, той предлага всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате у дома си.

 Апартаментите се предлагат напълно завършени, готови за обзавеждане, с възможност за избор на изглед от прозореца на вътрешната градина или в градска среда.

 Инфраструктурата на района е добре развита и предлага отлични условия за отдих и забавление. Красотата на това място е създадена от отличен просторен парк и близостта на топло море.

Лечебната сила на природата, която можете да почувствате в много балнеологични центрове, разположени на няколко минути пеша от комплекса - предлагат калолечение, басейни със солена вода, благоприятно въздействие на йодните морски пари. Тези международно признати терапии са особено подходящи за възрастни хора.

 Комплексът се намира на 100 метра от плажа и балнеологичния център, на 200 метра от централната пешеходна зона, на 15 км от международното летище в Бургас, на 22 км от Бургас

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram