bg

Sea Shore

България / Област Бургас / Свети Влас
17072
ID на сайта:
от
31 500
EUR
BGN

Комплекс "Sea Shore" е най-актуалното предложение до момента на черноморското крайбрежие на България.

Това е комплекс от апартаменти, подходящи както за комфортна сезонна почивка, така и за постоянно пребиваване на пълно работно време. Свети Влас е един от най-малките курортни селища в България, разположен само на 6 километра от Слънчев бряг. Това е живописен и романтичен курорт с изглед към древния град Несебър, който е защитен под егидата на ЮНЕСКО.

Плажът Свети Влас е на юг и има международна награда Син флаг, който се дава за чистотата на плажа! Пясъкът е плитък и златист. Уникално съчетание от чист планински, горски и морски въздух, красиви пейзажи. Свети Влас е любима ваканционна дестинация за много българи и чужденци. Уникална дълга, топла и тиха есен. През последните години температурата е 15 градуса в средата на декември.

В допълнение, лечебният ефект върху дихателните пътища се осигурява от естествени аерозоли, образувани на морския бряг.

Свети Влас се отличава с уюта и живописността си: залесените склонове на Стара планина спускат към морето, така че плажът на това място се състои от много малки удобни заливи.

Проектът е планиран внимателно, като се вземат предвид всички нужди на бъдещите собственици. Високо качество на строителните и довършителните работи.

Комплекс "Sea Shore" се състои от 2 сгради на 7 етажа, общо 104 апартамента - 14 студиа, 90 едностайни апартамента. Всеки апартамент разполага с балкон с изглед към морето и / или басейна, някои от тях с изглед към очарователните зелени хълмове на Стара планина в северната част на комплекса

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram