bg

Greenlife - Town House

България / Област Бургас / Созопол
17076
ID на сайта:
от
199 000
EUR
BGN

Greenlife - Town House е затворен комплекс, заобиколен от естествената зеленина на планините Странджа планина и златните пясъчни дюни на плаж Каваците.

Богато озеленяване, с много басейни, уютни алеи - предлага комфортен престой в спокойна семейна атмосфера.
Тук природата е винаги близо до вас. Можете да усетите полъха на морския бриз, да презареждате с нови емоции, да възстановите хармонията на духа и тялото.

След като открихте тези красоти, ще имате много причини да се влюбите в "Greenlife - Town Houset".

Строителството на къщи е завършено през юни 2015 г. Проектът включва осем групи къщи, всяка от които се състои от две или три къщи.

Вътрешно разпределение в две версии с различни разпределения и различни области:

Първи етаж - 1 дневна с кухненски бокс и трапезария, 1 спалня, баня и веранда. Втори етаж - 2 спални, 2 бани и веранда. Обща площ - 153,20 квадратни метра

Първи етаж - 1 хол с кухненски бокс и трапезария, офис, баня и веранда. Втори етаж - 3 спални, 2 бани и веранда. Общата му площ е 157.40 кв.м.

Созопол е град в югоизточна България на Черно море. Разположен е в няколко малки полуострови в южната част на Бургаския залив, един от най-старите градове в България. Той е основан в края на V в. Пр. Хр. под името Аполония.

Градът разполага с добре запазените археологически, културни и исторически атракции, е един от най-популярните места за морски спа ваканция, с прекрасен климат, отлични развлекателни съоръжения и възможности на културния туризъм.

Културно-исторически забележителности на Созопол:

·         Архитектурен заповедник „Стари созопольски къщи“

·         Църква „Свети Георги “, в която се съхраняват части от мощите на Св. Иоан Кръстител.

·         Археологически музей,

·         Останки на крепостната стена

·         Древен христиански некропол

Природни феномени в района на Созопол:

·         пясъчни дюни

·         красиви планини

·         заповедна зона „Странджа”

  • Пясъчн лилия – охраняем, много рядък вид лилии

"Greenlife - Town House" - функциониращ комплекс, предлага разнообразие от удобства, които ще превърнат Вашата почивка в незабравима.

Слънчево време от май до октомври, с частен плаж, разположен на първа линия, ВИП зона на плажа, коктейл бар на плажа, масажи на плажа, ресторанти на брега на морето, развлекателни съоръжения, спа, козметичен център, фризьорски салон,

разнообразие от места за хранене и развлечения, ресторанти, множество басейни с детски секции, детски забавления, възможност за спорт: плажен волейбол, водни ски, подводен риболов, водни джетове, тенис кортове, мини футбол, закрит и открит фитнес.

Ограничен достъп, денонощна охрана

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram