bg

Sweet Homes 3

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17080
ID на сайта:
от
32 966
EUR
BGN

"Удобството на живота е определено в по-голяма степен от елементите на вътрешната инфраструктура".

Представяме на вашето внимание най-удобния и елегантен комплекс от затворен тип в Слънчев бряг - "Sweet Homes 3" ... или просто "Lovely Home"! Местоположението му в подножието на източната част на Стара планина създава великолепна хармония между морето и планините. "Sweet Homes" е уникален във всичко: в атрактивното му местоположение в курорта, в своята изработка и близостта му до морето, всеки апартамент интериорни решения и внимание към детайла!

Внедрената версия на озеленяването и подобрението на ландшафта подобрява естетиката на вътрешната територия на комплекса и осигурява на нашите клиенти максимално удобство! И това е вярно, СПА център, наличието на закрит плувен басейн, места за отдих, монтаж на пейки и беседки, декоративни улични лампи, детски площадки и спортни съоръжения, изграждане на пешеходни алеи и тревни площи, озеленяване и засаждане на палмови дървета, цветни лехи, всичко това ще ви позволи не само да се насладите на престоя си в България, но и с гордост да покажете своето "парче на България" на вашето семейство и приятели, като ги поканите да ви посетят!

Важно е да се отбележи, че "Sweet Homes" работи целогодишно, така че можете лесно да планирате почивката си през зимата и в offseason. Всички удобства, цялата му инфраструктура ще бъдат на ваше разположение през цялата година!

"Sweet Homes 3" е далеч от шума и суетата на вечерта, но в същото време, ако искате да се насладите на една вечерна разходка на Слънчев бряг, центъра на курорта е само на 400 м. от комплекса. Комплексът включва апартаменти: тип студио, апартаменти с една и две спални. Ние се обърнахме с голямо внимание към планирането и се опитахме да комбинираме функционалност, комфорт и уют, включително благодарение на специално внимание към малките детайли:

·         Вътрешен басейн с подгряване

·         Японска градина

·         СПА центр

·         Вътрешно джакузи

·         Хамам (турска сауна)

·         Финская сауна

·         Фитнес зала

·         Детска стая

·         Озеленяване на територията на къщата, както и красиви фонтани

·         Голям открит басейн под формата на перла с много кръгове за хидромасаж в него

·         Басейн за деца

·         Детски площадки

·         Външни и вътрешни зони за отдих с беседки

·         Зони с панорамна гледка

·         Барбекю

·         Рецепция

·         Охрана и видеонаблюдение

·         Паркоместа

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram