bg

Sweet Homes 4

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17081
ID на сайта:
от
28 916
EUR
BGN

С голямо удоволствие Ви представяме, модерен и стилен комплекс "Sweet Homes 4" !!!

Удобно разположен в прегръдките на една малка борова гора, в близост до топлите води на Черно море, комплексът предлага на новите и бъдещи клиенти перфектната комбинация от красива природа и морето, модерната архитектура на българската цвят, уюта и комфорта, спокойствието и стабилността!

Се отличава с своята изключителна локация, качествено строителство и модерни решения, новият комплекс "Sweet Homes 4" въплъщава мечтите на своите клиенти, на красивия "Bel дом" в чужбина!

Няма съмнение, че ще направи незабравимо впечатление неговия елегантен стил и модерна интерпретация на класически елементи, в духа на вече одобрени и доказани стандарти "Sweet Homes"! Характерни за всички обекти, топли цветове, привличат дори на фасадата на сградите. Специални прожектори осветяват ефективно отглеждане на около боровата гора, за да се създаде атмосфера на спокойствие, мистерия и уединение с природата!

Както и при всички други наши системи "Sweet Homes", този малък храм на комфорт и красота, предлага целогодишно пребиваване на своите наематели, което благоприятства местоположението му - в тих район на Слънчев бряг, в непосредствена близост до магазин за хранителни стоки хипермаркет, здравен център, автобусни спирки, на всички видове ресторанти и други заведения. В същото време разстоянието до плажната ивица не надвишава 400 метра.

"Sweet Homes - 4" се състои от само 104 апартамента, от които 17 студиа, 70 апартамента с една спалня и 17 апартамента с две спални. Всеки апартамент разполага със собствени тераси с красив изглед към околните планини и динамичния Слънчев бряг!

Открит плувен басейн, с много места за слънчеви бани, ще ви даде възможност да си почине и наистина разкрива потенциала на този наистина "Sweet Home"!

Услуги в комплекса:

·         Уникален парк

·         Спортна площадка

·         Открит басейн с водопад

·         Басейн за деца

·         Детска площадка

·         Външни зони за отдих с беседки

·         Барбекю

·         Рецепция

·         Охрана и видеонаблюдение

·         Паркоместа

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram