bg

VIP ZONE

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17082
ID на сайта:
от
29 250
EUR
BGN

Комплекс "ВИП ЗОНА" с модерна архитектура и невероятен дизайн, уникален парк и озеленяване, несравним чар, комфорт и красота.

«ВИП ЗОНА» се намира в курорта "Слънчев бряг", в непосредствена близост до най-популярната част на курорта - «Какао Бийч», където луксът се среща с морето. Комплексът е идеално разположен, така че можете да се възползвате от напълно естествената живописна красота и туристически атракции в курорта.

Той е построен в спокоен и тих район, на парцел, чиято площ е 2,934 кв м., който се намира на 400 метра от морския бряг и в непосредствена близост до град Несебър. Сградата се намира в обстановка приятен парк сред изобилие от зеленина и включва "лукс" студиа, едностайни и двустайни апартаменти, мезонети, кафе-ресторант, плувен басейн за възрастни с детска секция, зона за шезлонги и почивка, СПА - център и паркинг. Доброто състояние на съществуващата инфраструктура и удобните транспортни комуникации го правят уникален и удобен. Комплексът привлича с невероятен дизайн, несравним чар и красота. Той е построен само от модерни висококачествени материали, с бетонна конструкция и тухли, които отговарят на европейските стандарти.

Сградата е шест етажна с "луксозен" асансьор и разполага с 95 апартамента, които се предлагат в завършен вид и са изящно изпълнени.

За добра почивка и приятен престой в апартаментен комплекс, нашата компания осигурява поддръжка на общите части на сградата, водни повърхности, озеленяване и осигурява сигурност.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram