bg

Victoria Lakes

България / Област Бургас / Бургас
17090
ID на сайта:
от
185 300
EUR
BGN

Victoria Lakes  е нов проект на Виктория Резиденс. Комплексът се намира в непосредствена близост до Victoria Garden и Victoria Royal Garden. Проектиран в типичен средиземноморски стил, той ще бъде разположен сред прекрасните лозя, характерни за добре познатия винарски район на Поморие. При избора на местонахождение се открива безпрепятствена морска панорама източно от комплекса. Victoria Lakes е комплекс от затворен тип, състоящ се от 33 луксозни вили със собствен двор и паркомясто. В процеса на строителство част от вилите се предлага и за индивидуални интериорни решения. Орнаментите подчертават възприетия стил на архитектурния ансамбъл Victoria Residences.

    Зелените насаждения и тревните площи са проектирани с богата и красива растителност, подходяща за климата в района. Има няколко зони за отдих, голям плувен басейн и езеро, където има приказна водна беседка.

В непосредствена близост, като част от Виктория Резиденции, ще работят изискан семеен ресторант, хранителен магазин, фитнес център с парна баня и детски кът.

    Виктория езера е проектирана и построена в съответствие с изискванията на съвременното строителство. Къщи - монолитна стоманобетонна конструкция с електрическо и водоснабдяване, модерна хидро и топлоизолация, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците има петкамерна PVC система с двоен стъклопакет, а стените са направени от тухли WIENERBERGER. Покривната система е проектирана и изработена в съответствие с изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана от вградена система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е осигурен отделен паркинг.

Всеки инфраструктурен проект включва изграждането на Victoria Residences улична мрежа, тротоари, площади, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, канализация и пречиствателна станция за отпадни води. Ще бъде изградена модерна и функционална напоителна система, която да подпомага зелените пространства. Виктория езера не е по-лошо в това отношение и отговаря на всички необходими стандарти за архитектура и строителство.

      Къщите ще бъдат предадени в завършен вид, съобразно индивидуалните изисквания на всеки клиент. За удобство на клиента се предоставя необходимата информация и предварителни съвети относно пребиваването на чуждестранни граждани на територията на България.

Планираният период за стартиране е 30 юли 2016 г.

В комплекса има няколко вида къщи:

Тип A - 4 спални

Обща площ: 275.18 - 284.10 кв.м.

Двор: от 430 кв.м. до 530 кв.м.

 Първият етаж се състои от обширна дневна с трапезария и функционален кухненски бокс, спалня със самостоятелен санитарен възел, коридор, тоалетна и мокро помещение.

II-ри етаж се състои от три спални, едната със собствен душ и тоалетна, гардероб, отделен душ с тоалетна, коридор и веранда с декоративни езеро (огледало).

Тип B - 4 спални

Обща площ: 178.97 - 168.75 кв.м.

Двор: от 322 кв.м. до 408 кв.м.

Първият етаж се състои от обширна дневна с трапезария и удобна кухня, 1 спалня със собствена баня с тоалетна, коридор и общ санитарен възел.

Вторият етаж се състои от 3 спални, едната със собствен санитарен възел с душ кабина, отделна баня с тоалетна, две тераси

Тип С - 3 спални

Обща площ: 139.36 кв.м.

Двор: от 238 кв.м. до 303 кв.м.

Първият етаж се състои от дневна с трапезария и функционален кухненски бокс, коридор, тоалетна и веранда.

Вторият етаж се състои от 3 спални, баня с тоалетна, коридор и 2 отделни тераси.

Тип Е - 2 спални

Обща площ: 126.95 кв.м.

Двор: от 248 кв.м. до 268 кв.м.

Първият етаж се състои от дневна с трапезария и функционален кухненски бокс, коридор и самостоятелен санитарен възел.

Вторият етаж се състои от 2 спални, баня с тоалетна, гардероб и просторна тераса.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram