bg

Boutique Rose Gardens

България / Област Бургас / Поморие
17092
ID на сайта:
от
48 000
EUR
BGN

Бутик Роуд Гардънс е 4-звезден жилищен комплекс от типа клуб, който се намира непосредствено на брега на южното българско черноморие. Комплексът се състои от 8 сгради. Дизайнът и стилът на проекта напълно съответстват на името на градините Boutique Rose, притежаващи всички характерни детайли и елементи.

Интериорът и общите части на сградата са много стилни, с най-висококачествени покрития и материали. Във всеки вход има отделен асансьор. В двора има красив парк със зелени цветни лехи, фонтани, алеи и места за почивка.

Boutique Rose Gardens е изключителен проект, предназначен за постоянно живеене и възстановяване, както душите, така и телата на своите наематели.

Boutique Rose Gardens предлага на гостите си целогодишен комфорт и удобство, които могат да задоволят хората с най-изискан вкус.

Boutique Rose Gardens - буйната цветна градина винаги е пълна с аромата и цвета на българската роза. Романтични беседки, езера, водопади и релаксиращ район приветстват вас и гостите ви само на няколко метра от морето. Това е мястото, където искате да бъдете и да живеете!


Комплексът съчетава най-добрите съвременни технологии в света в комбинация с комфорта на естествените материали: мрамор и гранит, дърво и ковано желязо. Навлизайки в територията на комплекса, изглежда, че сте транспортирани до модерна приказка. Нека бъде ваше!

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram