bg

SUNSET VILLAS

България / Област Бургас / Кошарица
17109
ID на сайта:
от
94 500
EUR
BGN

"Сънсет Вилидж" е четвъртият и най-елитен етап на мини курорта "Сънсет Кошарица". Луксозни вили са разположени на съседен парцел от 11 000 кв.м. и ще бъдат физически и функционално свързани със съществуващия курорт. По същество "Sunset Villas" е комплекс от 18 къщи, всяка от които със собствена градина. Те са разположени в красива местност в покрайнините на село Кошарица, само на 6 километра от Слънчев бряг. Мястото предлага отлична възможност да се отпуснете от шума на голям курорт. Курортното селище съчетава всичко необходимо за пълноценна почивка и постоянно пребиваване - панорамна гледка към морския бряг и прохладната зеленина на гората.

Тук ще откриете за себе си, за вашето семейство и приятели тайната на красивия живот и сладостта на една добра почивка. Тук ще бъде скритият ви ъгъл далеч от ускореното темпо на големия град и отново тук можете да възстановите творческата си енергия и да се вдъхновите. Тук вашето семейство и деца ще се чувстват наистина щастливи, и всички ще бъдат заобиколени от внимание, грижи се за всяко малко нещо. Нашият екип ще се погрижи за всичко и тук ще бъдете щастливи и готови да се върнете. Тук децата ще се радват на изобилие от пространство, за да играе в защитена среда, те ще имат свободата да развихрят въображението си, ден за ден, знаете характер, неговата сила и чар, и не на последно място - те се научават да ценят и да разберат красотата, която по-малко и по-малко възможно срещате се в градове с претъпкана треска.

"Sunset Villas" ви дава възможност да получите всичко на разумна цена. Можете да станете собственици на уникални вили със собствена градина - една добра инвестиция, която ще доведе достъпен лукс, уникална красота, хармония, прекрасната природа, пълна релаксация за тялото и душата, комфорт и надеждност, и, разбира се, уникално чувство за приключение, нови срещи , след като сте напълно отпочинали и готови да се потопите в тях

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram