bg

Жилищен комплекс Артур

България / Област Бургас / Свети Влас
17119
ID на сайта:
от
39 000
EUR
BGN

Комплекс Артур е невероятен жилищен комплекс, в който всичко се мисли, почти всеки, който го вижда!

Разгънатата застроена площ на обекта е около 10 363 м2 и включва две отделни сгради / 5 самостоятелни входа /. Броят на апартаментите и мезонетите е 124, предвижда се подземни и надземни паркоместа за обслужване на наематели.

Апартаменти - студия, едностайни, двустайни, къщи, мезонети и тризонети. Главният вход към комплекса е от северния край, подчертан от величествените стълбове. Основното фоайе е украсено като център на композицията, подчертано от впечатляващо въртящо се стълбище, украсено с ковано желязо. От фоайето можете да стигнете до стилен СПА център, оборудван със закрит басейн, декориран с касетъчен таван с невероятни рисунки на руски класици. От всички страни тя удари с изискан лукс и умело балансирани пропорции. Този плувен басейн е част от ансамбъл за възстановяване и релаксация на СПА центъра. Той включва обширна фитнес зала, руски и турски бани.

Архитектът и ландшафтът архитект успешно са използвали това, за да развиват много тераси и стълби. Пейзажът е проектиран с много класически цветни каскади, които се сливат прекрасно между сградите и създават много приятна обстановка за отдих. Ably вписан в външната и вътрешната страна на колона класически спираловидна стълба, аркада, ротонда класически скулптури и други елементи, характерни за средиземноморски класически.

Този проект е истинска перла със силен архитектурен облик и изобилие от зеленина, фонтан, закрит и открит басейн. Това е истински средиземноморски дворец, където не пести лукса от най-известните италиански дворци. Последните етажи предлагат луксозни еднофамилни къщи, където в допълнение към разходят в италианските градини, възможността за партита, барбекю, лятна кухня, отворени и затворени пространства, и предлагат най-красивата гледка към залива на Слънчев бряг и Несебър.

 При закупуване на жилище в комплекса Артър Вие предоставяте на себе си и на вашите деца имот, който предлага всички условия за пълна почивка на морето. Този имот, който в крайна сметка се превърне в истинска стойност, заради местоположението си - намира в близост до морето, благодарение на архитектурния облик, луксозни условия на живот, италианските градини, украсени с фонтани и растения, спа център, зала за билярд и тихи игри, паркинг, детски ъгли, богата зеленина и уникална гледка към морето, която се измива от брега точно пред очите ви. Комплексът е пуснат в експлоатация.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram