bg

Райската градина

България / Област Бургас / Свети Влас
17146
ID на сайта:
от
40 000
EUR
BGN

"Райска градина" е комплекс от затворен тип, който се намира в красивия град Свети Влас и е разположен на брега на морето, на първа линия, с прекрасна панорамна гледка на юг, на 5 км от Слънчев бряг, България. Комплексът се намира на 25 минути с кола от летище Бургас и на 90 минути от летище Варна. Фирмите предлагат чартърни полети през летните месеци. Разстоянието до столицата на България - София е 430 км.

Комплексът се състои от малък петзвезден хотел, 580 луксозно обзаведени апартамента в т.нар. Първата част, 107 луксозни апартамента в Арт Хаус и 108 апартамента в новата част - Панорама. Сградите на малкия хотел и вилите са направени в стария тракийски стил с традиционните си червени покриви и бели стени. Декорацията използва местен камък и дърво, съчетани с модерен дизайн и традиционна красота. Концепцията за градината се реализира чрез по-голям обем зелени площи и специални пейзажи. Комплексът разполага с тропическа градина и цветни градини. Използвайки малки възвишения на пейзажа, повечето от апартаментите, свързани помежду си с пешеходни пътеки и мостове, имат изглед към морето. В морето има малко пристанище за малки кораби.

Седем външни басейна с детски секции, осмият "римски" басейн и закритите отопляеми басейни са на разположение на гостите на хотела и собствениците на апартаменти.

Използвайки естествения наклон на обекта, повечето от апартаментите имат гледка към морето. Колите са паркирани в подземния гараж и нямат достъп до самия комплекс, който е достъпен само за пешеходци и голф-кар (предлагани от  комплекса).

Удобства в комплекса включват: спа център, медицински център, бизнес център, детска площадка, детски център, супермаркет, тенис кортове, частен плаж с разнообразни плажни и водни приключения басейн - водни ски, лодки, водни велосипеди, риболов и т.н., три ресторанта. много барове и т.н.

 Комплекса е защитен от план за устройство, който не позволява допълнително строителство на юг, запад или север, а на изток всички строителни работи вече са завършени.

Като разполагаме с професионален мениджърски персонал, кк "Райската Градина" е идеален обект за инвестиция или просто "място под слънцето".

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram