bg

Sunny Island

България / Област Бургас / Черноморец
17157
ID на сайта:
от
49 244
EUR
BGN

Комплекс "Sunny Island" се намира в южната част на Бургаския залив, в слънчевото курортно селище Черноморец. Черноморец се намира на 9 км северно от град Созопол, южно от големия град Бургас, на Черно море, в Източна България. Намира се в залива между скалните масиви Акре и Таласакра. Разполага с 2 банки, поща, над 100 ресторанта и баровете и едно кино.

Черноморец е на 30 километра от летището. Това е красиво тихо и спокойно село, уникално съчетаващо великолепна природа с модерна туристическа база и гостоприемство на местното население. Тук можете да откриете магическата красота на Черно море.

Сградата се състои от 30 апартамента - студия, апартаменти с 1 и 2 спални. Архитектурно сградата е проектирана по такъв начин, че от прозорците на всеки апартамент да има изглед към острова "Св. Иван.

Всички апартаменти ще бъдат завършени "до ключ": стените са боядисани с латекс, ламинат, кухня с абсорбатор, напълно оборудвана баня.

На територията на комплекса ще има плувен басейн, детска площадка, барбекю и релакс.

Строителството ще приключи на 31 декември 2016 г.

Защо "Sunny Island" е отлична инвестиция: Уникално разположение на комплекса; Висок клас технологично оборудване за комуникация; Лесно наемане Сграда А се състои от 28 апартамента, а сграда В се състои от 125 апартамента - студио - една спалня - с две спални, всички апартаменти имат морска панорамна гледка.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram