bg

Комплекс „Антик 6”

България / Област Бургас / Созопол
17166
ID на сайта:
от
40 425
EUR
BGN

Новият обект "Антик 6" е 5-етажна изящна жилищна сграда с асансьор.

Сградата е построена в тих и спокоен район на новата част на град Созопол, на 10 минути пеша от стария град и само на 120 метра от морето. От апартаментите се открива невероятна панорамна гледка към целия Созопол, пристанището и островите Св. Йоан и Св. Петър. Уникална гледка към югозапад дава възможност да се насладите на прекрасния залез. За да стигнете до "Централен плаж" и плажа "Хармани", се нуждаете от не повече от 5 - 10 минути пеша. Просторните плажове на къмпингите Smokinya (fig) и Zlatna Ribka (златни рибки) са на 1 километър. от сградата и малко по-на юг се намират плажовете на Дюни и резерват Аркутино, които са първите от множество уникални плажове край Странджанските планини.

Комплексът "Антик 6" е проектиран по начин, който съчетава романтичния исторически дух на местната архитектурна традиция, красивата природа и комфорта на модерна сграда. Състои се от 14 апартамента с една спалня и едно студио. Апартаментите се предлагат завършени "до ключ", с кухненски шкафове и ел. Уреди, климатизирани в трапезарии, с напълно оборудвани санитарни възли.

Сградата е подходяща за целогодишно живеене с функционалност и качество на строителството, покривайки всички европейски изисквания и стандарти. Намира се в град, където има магазини, супермаркети, ресторанти, аптеки, детска градина, училище, банки, данъчни, полиция, поща, линейка и така нататък. В близост до сградата има детска площадка, магазини и ресторанти. Градът има добре изградена инфраструктура, добри комуникации - достъп до централния планински път. Созопол - планините. Бургас, 35 км. от международното летище "Бургас" и на 10 км. от летището за малки частни самолети "Приморско", на 200 метра от яхтеното пристанище "Созопол".

Комплексът от апартаменти "Антик 6" ви дава възможност да реализирате мечтата си за красива къща на красивото черноморие и да се възползвате от всички предимства на собственика.

 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram