bg

ЖК \"Зорница\"

България / Област Бургас / Бургас
17180
ID на сайта:
от
130 000
EUR
BGN

Проект Зорница е най-новият проект в град Бургас.

Проектът "Зорница" се намира в един от предпочитаните квартали на града - "Зорница", който предлага отлична инфраструктура и удобно местоположение, свързвайки се с всяка точка на града.
"Зорница" е в непосредствена близост до морския парк и плажа на града. Районът е добре развит, в близост до няколко от най-големите супермаркети, търговски центрове, училища, детски градини и градската болница.

Зелените пространства между жилищните сгради дават усещане за спокойствие и комфорт, което ви позволява да избягвате шумната градска среда.
Проектът е комбинация от осем етажна сграда, състояща се от 24 апартамента и гаражи на приземния етаж и 6 къщи - тип "многоетажен апартамент" с гаражи.

Видове апартаменти - с една или две спални, с площ от 61 - 93 м2. Гаражи с площ от 20 до 30 м2. На апартаментите се предлага паркинг в проекта.

Къщите се състоят от три нива, първият е гараж и перално помещение, а второто ниво е с хол с кухненски бокс и баня, а на третия етаж има две спални, баня и тераси. Общата площ на къщата е от 120 м2.

Всички апартаменти и къщи ще бъдат напълно завършени до ключ, готови за обзавеждане.
Степен на завършеност - монтирани настилки, стени боядисани с латексова боя, изходи за климатици, напълно завършени бани, осветителни тела, инсталирани ключове и контакти, инсталирани кабелни и интернет системи.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram