bg

Комплекс\"Перла 8

България / Област Бургас / Бургас
17182
ID на сайта:
от
85 000
EUR
BGN

За първи път в гр. Бургас бе построен затворен ВИП комплекс "Перла" (Перла). Комплексът се намира в жилищен квартал "Зорница", на пет минути от Приморски и градски паркове.

Във ВИП - комплекс "Перла", построена от няколко сгради на площ от 9 декара с изобилие от зеленина, а общата разгъната застроена площ на проекта е 40 000 квадратни метра. На територията на комплекса са построени апартаменти от различен размер, с изглед от различни страни, търговски обекти, кафе-клуб, ресторант, медицински кабинети, аптека.

Основните фактори, които правят жилищни комплекси от затворен тип привлекателни са възможността за контролиран достъп, поддържани тревни площи, изолиран вътрешен пешеходна зона, наличието на детски площадки и спортни площадки, басейни, фитнес и СПА - център, козметичен и стаи за масаж, фризьорски салон, както и цялостна, организирана поддръжка на комплекса. Само тук имате уникален шанс да станете част от богатата палитра от градския живот, като запазите индивидуалността и спокойствието в ежедневието си.

В момента са построени 7 сгради, всички с AКT 16. В момента се строи новата сграда  Перла 8. Имате възможност да изберете най-доброто оформление на най-добрата цена.

Апартаментите се предлагат на тапа с възможност за завършване "до ключ".

Такса поддръжка: 4,9 EUR / m2 годишно.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram