bg

Комплекс Majestic Sea Village

България / Област Бургас / Бургас
17183
ID на сайта:
от
150 000
EUR
BGN

Комплексът "MajesticSeaVillage" от затворен тип се намира на първа линия на морето и се състои от 280 къщи, площта от 89 до 310 кв.м и архитектурни проекти от няколко вида. Първият етап на строителството включва изграждането на 132 вили, вторият и третият - изграждането на балнеосанаториума и още 150 вили. Всяка къща ще разполага със собствен двор с озеленяване, паркинг, място за барбекю, развлечения. Нискоетажни сгради, съчетани с френски прозорци в хола и високи тавани, осигуряват постоянен достъп до слънчева светлина и не крият красивата морска панорама. Къщите се предлагат на етап завършване "до ключ". Използват се строителни материали с висок стандарт на качество. За сигурността и комфорта на собствениците на дома се осигурява 24-часово видео наблюдение и охрана.

В комплекса, особено за жителите му, ще бъде построен балнеологичен санаториум. Предпоставка за създаването му е сложна конструкция - между две солени езера (Атанасовско и Поморие) Източници терапевтична кал и издатък (концентриран солен разтвор, подобен на водата мъртвите море, но с по-богат минерален състав). Лечебните свойства на Поморийската кал са известни от древни времена. лечебния процес ще се проведе под надзора на специално обучени медицински сестри и лекар-reabitologa, което в комбинация с модерни технологии, оборудване и наличие на природни ресурси, балнеоцентър се превърне в прекрасно място за профилактика, лечение и възстановяване. В допълнение към процедурите за лечение на кал в балнеосанаториума се предлагат различни възстановителни техники: масажи, парна баня, сауна, плувен басейн. За Вашия комфорт и подходяща почивка в санаториума ще бъдете оборудвани с търговска част, която включва кафене, ресторант, магазини, козметичен салон. Жителите на комплекса ползват услугите на балнеосанаториума при преференциални условия и разполагат с определен набор от безплатни опции.

"MajesticSeaVillage" е нов начин на живот с уютен дом в затворен комплекс на брега на морето за 10 минути достъпност от града.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram