bg

Diamond Beach

България / Област Бургас / Бургас
17184
ID на сайта:
от
55 000
EUR
BGN

"Diamond Beach" се намира на брега на морето и е комплекс, проектиран като комплекс от затворен тип, който разполага с всичко необходимо като временно пребиваване за целите на отдиха и туризма, както и предоставя отлични условия за постоянно пребиваване. В процеса на проектиране се стреми да постигне максимална комбинация от силни и качества на новите апартаменти, успешен функционално разпределение на пространството и променливост в размера, който дава възможност за избор между различни видове апартаменти. Комплексът се намира в гр. Бургас, Сарафово.

Бургас се намира в западната част на Бургаския залив и е заобиколен от 3 езера, повечето от които са природен резерват. Ята пеликани, щъркели, чапли и много други птици да добавят допълнителен чар на уютен град, с дългия си плаж в продължение на няколко километра от централната част на града. Beach изцеление тъмен пясък е отделена от градските квартали красив парк "Морска градина", с много цветя, дървета, скулптури, детски площадки.

Сарафово - един от най-интересните райони на града, разположен на хълм на брега на Черно море, с прекрасна гледка към Бургаския залив и красивата брегова линия и плажа. Кварталът успешно съчетава предимствата на градското предградие с ниска сграда и красива архитектура на къщи, с възможност за постоянно почивка, живеещи на плажа.

Комплексът разполага с вътрешна инфраструктура: басейн с детска секция и джакузи, кафе-бар, зона за барбекю, детска площадка, фитнес зала, подземен паркинг, вътрешен двор с озеленяване, както и цялостен организира целогодишна поддръжка и охрана. Необходимостта от организирано подпомагане на комплекса се определя от разбирането, че с правилната грижа за обекта капиталовата му стойност нараства. Апартаментите в комплекса се предлагат завършени до ключ.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram