bg

\"La Mer\" - Поморие

България / Област Бургас / Поморие
17185
ID на сайта:
от
22 343
EUR
BGN

Сградата "Ла Мер" се намира на първа линия от морето в курортния град Поморие, известен със своите благоприятни природни, климатични и балнеологични условия.

Отлично местоположение на града, на брега на Черно море на България - на 20 км от град Бургас и на 19 км от туристическия комплекс "Слънчев бряг", привлича не само туристи, но и голям брой хора, които са избрали Поморие за постоянно пребиваване.

Поморие е известен балнеологичен курорт с красиви плажове, изпълнен със сезон от туристи от цяла Европа. Предимствата на Поморие за други летни курорти са спокойствието и интимната атмосфера, предлагана на гостите, съчетана с отдавнашните традиции в производството на вино. Поморийското езеро се намира в близост до града, се добива в южната част - калта, а на север - сол, достигайки нуждите на курорта и се смятат сред най-добрите в света за качество.

   "La Mer" се намира в старата част на града, на плажа, повечето апартаменти в къщата - с изглед към морето.

Сградата е на 6 етажа, като за продажба се предлагат студиа, апартаменти с 1 и 2 спални и евентуално сдружение за придобиване на апартаменти с по-голяма площ. Сградата има акт 16. Апартаментите са напълно завършени "до ключ".

В непосредствена близост до "La Mer" е централният плаж. В старите улици има много магазини, уютни кафенета и ресторанти.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram