bg

Тарсис

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17267
ID на сайта:
от
24 000
EUR
BGN

Разположен в най-тихата част на Слънчев бряг, със собствен парк с редки горската растителност и на 700 метра от най-добрия плаж на българското Черноморие, Тарсис - комплекс, в който можете да бъдете гост или собственик на един красив апартамент, обзаведен и оборудван с уреди, по отделен проект. Тези апартаменти, които ви препоръчваме, са напълно завършени.

Компанията строител проектира и създава напълно нов интериор за индивидуален проект, особено за вашия апартамент, благодарение на собствената си мебелна компания. Просто трябва да решите как искате апартаментът ви. И тогава се наслаждавайте на слънцето, морето и тишината. Можете да разчитате на висококачествени и разумни цени.

Има много важна точка при закупуването на желания апартамент. Разбира се, това е мястото и мястото, където ще живеете. Ето защо бихме искали да разкажем накратко за комплекса.

Отидете през рецепцията Ще се окажете в интериора на комплекса, близо до красив плувен басейн с вграден детски басейн. Отлични висококачествени шезлонги, изработени от естествено дърво. Докато децата ви играят във вътрешния или външния детски кът, можете да опитате разнообразие от коктейли в бара край басейна или в ресторанта. Почивка в парков комплекс, ви предлагаме да опитате традиционната българска кухня, ястия, приготвени на топлината в елегантна пещ за пици на оригинална италианска рецепта. Тарзис барбекю и бар-градина са разположени в непосредствена близост до друг красив голям басейн с шезлонги. Има и външен детски кът с пързалки, надуваеми замъци, люлка и детски басейн. Докато се опитате вкусни ястия от нашата кухня, нашите аниматори ще се грижат за най-малките жители на клуба, да ги забавлява на български, руски и английски език. Нашите аниматори винаги се стараят да превърнат времето, прекарано от децата в Тарсис Клуб, в една незабравима приказка. Организирайте специални събития за рождените дни на децата.

СПА центърът и салонът за красота са оборудвани с всичко, от което се нуждаете. Екипът от специалисти, който включва гримьори, професионални стилисти и фризьори, масажисти, маникюр и педикюр специалисти ще бъда много доволен. Те ще ви предложат най-доброто обслужване.

Всички заведения в Тарсис завършват на 24-00 часа, за да запазят тишината и спокойствието в комплекса. Денонощната охрана се грижи за сигурността в комплекса, инсталирани са видеокамери.

Комплексът е отворен целогодишно.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram