bg

Residence Port Tsarevo

България / Област Бургас / Царево
17376
ID на сайта:
от
164 840
EUR
BGN

Луксозни апартаменти на брега на Черно море, с площ от 130 м2 до 260 м2. Сградата "Residence Port Tsarevo" се намира в югоизточната част на град Царево, в близост до пристанището на града.

Намира се на южното крайбрежие на Черно море. Намира се в Бургаска област и е част от община Царево. Царево се намира на полуостров, близо до Ахтопол и се намира на 70 км югоизточно от град Бургас. Бреговата линия е много врязана. На юг от града се намира връх Папия на височина 502 м над морското равнище.

Сградата "Residence Port Tsarevo" клас LUX, нискоетажни и само 9 апартамента. Апартаментът на първия етаж има самостоятелна градина от 200 кв.м.

Сградата разполага с ресторант и подземен паркинг. В допълнение, двор от 600 м2 е на разположение на собствениците на апартаменти и техните гости. В двора има детска площадка, плувен басейн и зона за отдих или приятни разговори с приятели.

Апартаментите ще бъдат завършени "до ключ". Всяка стая е оборудвана с климатик. Също като подарък за всяко място за паркиране на апартамент.

Сградата ще бъде пусната в експлоатация през юни 2017 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram