bg

Carpe Diem

България / Област Добрич / Балчик
17405
ID на сайта:
от
46 350
EUR
BGN

Разположен на брега на Черно море, Балчик е един от красивите и магнетични български градове. Тя се нарича "Белия град". Това е улеснено от уникалното си разположение, недалеч от красивия Ботаническата градина с редки красиви и екзотични растения, и Двореца на румънската кралица Мария. Мястото е пълен с чувство на древни легенди и младежи, романтика и приключения, космоса, генериращи непреодолимо желание да бъде част от фантастичната града.

 Балчик се намира само на 45 километра. от Варна и международното летище на големия град, както и красив плаж Албена - само на 10 минути път с кола, където всеки може да намери място за отдих и развлечения. В Балчик има красиво яхтено пристанище, което е в хармония с кея за пътници и плажа. На няколко километра се намират 3 голф игрища и резерват Тузлата, известен като кал и балнеоложки център.

Луксозен комплекс Carpe Diem с апартаменти, разположен на брега на морето, в близост до архитектурния комплекс на Двореца в Балчик и Ботаническата градина. Тези красиви сгради са в средиземноморски архитектурен стил. Комплексът разполага с 207 апартамента, всички от които имат красив изглед към морето и избора на подземни гаражи. Апартаментите разполагат с две или три стаи и се предлагат "до ключ". Собствениците и гостите могат да се насладят на СПА центъра, басейна, детската площадка, ресторант.
CARPE DIEM е построен на европейско ниво, което съчетава комфорта и романтиката на морето с комфорт, който ще задоволи и най-взискателния вкус. Комплексът е мечта - място за любителите на плажовете, екзотичната природа и цивилизацията. CARPE DIEM е не само мечтана инвестиция в качеството на живота, но и гаранция за собственост, която не подлежи на амортизация.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram