bg

Las Brisas Сарафово

България / Област Бургас / Бургас
17437
ID на сайта:
от
66 000
EUR
BGN

Основата за архитектурното решение на комплекса "Лас Бризас" беше напълно нов стил, който преди това не се използва в изграждането на жилищни комплекси на южното крайбрежие на България. Професионалистите го наричат ​​пример за модерен средиземноморски стил.

Комплексът "Las Brisas" е създаден, за да изненада. Първото нещо, което прави ярко впечатление, е очарователна гледка от височината на хълма до блестящата морска повърхност. Въпреки това "Las Brisas" е не само красиви гледки, но и инфраструктура, създадена в пълно съответствие с всички условия, необходими за комфортен живот. Комплексът се състои от четири сгради "А", "Б", "С" и "Д" и подземен паркинг, който обединява всички сгради. Всяка от тях е четиристепенна структура; в сградата "D", за разлика от останалите, три жилищни етажа са разпределени, а на приземния етаж е разположено уютно кафене. Корпуси "C" и "D" са по-близо до морето.

"Las Brisas" е перфектната комбинация от лазурно море, безкрайни плажове, красиви пейзажи и комфортни апартаменти, където всичко необходимо е за да се насладите на живота. Освен това комплексът се намира в Сарафово - елитния квартал на Бургас, на десет минути път с кола от центъра на града. По този начин, ние бяхме в състояние да се свържат заедно приятно и спокойно морско крайбрежие и забързан живот на града, оставяйки жителите на комплекс "Las Brisas", за да изберете останалата част на вашия вкус.

При изграждането на "Las Brisas" - без компромиси в качеството! Следвайки тази политика, експертите внимателно и безпристрастно подбраха най-добрите доставчици: немски производители на материали и италиански дизайнери. Качеството на съставните елементи е ключът към стабилността и издръжливостта на целия комплекс.

Работата на българските строителни фирми следва добре планиран план, така че строителната компания може да гарантира надеждността на сградата.

Удобства в комплекса:

- Безплатен достъп до плажа "Atlantis Beach"

- Басейни в комплекса "Las Brisas"

- Ресторанти "LOFT", "Giovanni"

- СПА център "Атлантис"

- Боулинг и билярд център "Атлантис"

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram