bg

Atlantis Homes

България / Област Бургас / Бургас
17438
ID на сайта:
от
195 000
EUR
BGN

"Atlantis Homes" ще стане въплъщение на вашата мечта да притежавате къща на морския бряг. Комплексът, проектиран в високотехнологичен стил, е модерно жилищно пространство, създадено в съответствие с всички условия, необходими за комфортен и щастлив живот.

Комплексът е построен на два етапа: домове I, домове II.

"Atlantis Homes I" включва 15 къщички, групирани в 4 блока около басейна. Всяка къща има собствен вход до паркомясто и достъп до двора. Комплексът е готов за живеене.

"Atlantis Homes II" ще се състои от 14 двуетажни къщи, всеки със собствен отделен участък и просторна веранда.

Замисленият дизайн на ландшафта защитава пространството на общата зона и всяка къща отделно, а ниските огради подчертават атмосферата на южния град.

За всяка къща е разработено индивидуално оформление: можете да изберете най-удобния вариант за вас и вашето семейство. На първия етаж са разположени зала, трапезария, кухня, коридор, килер и баня. На втория етаж има 2 или 3 спални, 2 бани и тераси.

Верандата предлага красив изглед към вътрешния двор, а някои от къщите имат допълнителна покрита тераса с изглед към улицата. За всяка къща има места за паркиране. В двора има плувен басейн на комплекса.

Интериорът и облицовката "Atlantis Homes" са опитни дизайнери, които ще изпълнят всичките ви желания и ще помогнат да се създаде пространство, което да стане пример за стил и уют.

Начало "Atlantis Homes", планирани за комфортен и безгрижен живот на брега на България, холдингът осигурява важни инфраструктурни нужди на семейството и ви позволява да бъде в непосредствена близост до ресторанти, кафенета, магазини, аптеки и места за забавление. Комплексът се намира в Сарафово - елитния квартал на Бургас. На 10 минути път с кола се намира центърът на града с големи търговски центрове, кино и театри, музеи и известния морски парк.

Удобства в комплекса:

- Безплатен достъп до плажа "Atlantis Beach"

- Басейни в комплекса "Las Brisas"

- Ресторанти "LOFT", "Giovanni"

- СПА център "Атлантис"

- Боулинг и билярд център "Атлантис"

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram