bg

Atlantis Residence

България / Област Бургас / Бургас
17439
ID на сайта:
от
69 000
EUR
BGN

Ако търсите място за спокойна почивка и настаняване, комплекс "Atlantis Residence" е създаден специално за Вас.

"Атлантис Резиденс" е 4 варианта на комфортни апартаменти, проектирани и построени по европейски стандарти за качество, използващи екологични материали. В зависимост от вашите предпочитания и размер на семейството, можете да изберете студио  или апартаменти с 1, 2 или 3 спални. Прозорците са с изглед към морето или живописния парк.

Комплекс «Atlantis Residence» е комфорт във всичко. Специалисти от строителния отдел избират най-добрите немски материали,  изискани и удобни мебели. Можете да украсите апартамента си точно както винаги сте мечтали.

"Атлантис Резиденс" се намира на брега на Сарафово - най-престижния квартал на Бургас. Морето е само на 300 метра от комплекса, а собствениците на имота винаги имат достъп до плажа на Атлантис Бийч. Благодарение на развитата инфраструктура, пътят до центъра на Бургас отнема 10 минути с кола. Там винаги можете да изберете правилната ваканция, независимо дали става дума за кино, театър, разходки, музеи, пазаруване или гастрономическа обиколка. За 7 минути с кола има супермаркети и хипермаркети.

Повечето от необходимите услуги се намират на територията на комплексите на Атлантис България: магазини, ресторанти, кафенета, аптеки, фитнес център, нощен клуб, SPA-салон, банки, поща и много други. Всеки собственик на имота получава лоялна клиентска карта, която ви позволява да ползвате безплатно комплекса или да получавате специални отстъпки.

Жилищният комплекс "Атлантис Резиденс" е построен предимно за хора - взехме предвид най-малките подробности, за да ви накараме да се почувствате като у дома си.

Удобства в комплекса:

- Безплатен достъп до плажа "Atlantis Beach"

- Басейни в комплекса "Las Brisas"

- Ресторанти "LOFT", "Giovanni"

- СПА център "Атлантис"

- Боулинг и билярд център "Атлантис"

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram