bg

Романс Париж

България / Област Бургас / Свети Влас
17452
ID на сайта:
от
31 486
EUR
BGN

Вдъхновени от френския чар и изискания парижки стил, ви представяме нашия нов проект - Romance Paris.
Архитектурата на Романс Париж е свободна импровизация на Ренесанса, малко от духа на барока и по-късно неокласицизма, съчетани в една цялостна композиция, показват цялата грациозност на обекта. Нежното преплитане от светлини на сградата излъчва мекота.

Дори и на входа на градината пред вас се отваря градината Тюлери в центъра на сюжета Айфелова кула, моста на влюбените, където двойките могат да закачат катинар на любовта, палми, зелени алеи близо до басейна с кът  все повече привличат влюбените.

Очарователни чугунени огради, очарователни типични френски балкони, фасадни орнаменти, цветя, невероятно съчетание от стар шик и моден вкус и разбира се чувство за романтика във всеки детайл.

Поплувайте и се отпуснете в закрития басейн, можете да минете през стъклената пирамида на Лувъра, откъдето ще влезете в невероятното фоайе на стъкления интериор на двореца Версай.

Вечеряйте в спокойна атмосфера, след като изпиете чаша пенливо вино, ще можете да се насладите на леката музика, вечерния морски бриз и морската панорама в ресторант Notre Dame De Paris. Ресторантът в отделна сграда, представляващ копие на известната Нотр Дам дьо Париж.

Прекрасните дами могат да се радват на иновациите в салона за красота и фризьорски салон, разположен на входа.

Поглезете се със СПА процедури след тренировка във фитнес центъра, направете си масаж в зоната за масаж и се отпуснете в зоната за релакс, докато пиете свеж коктейл.

До плажа можете да се разходите само с няколко крачки по Триумфалната арка, и  Шанс Елизе.

Романс Париж е ориентиран към морето. Седейки на балкона, ще се насладите на невероятната красота на залеза, който всеки път ще ви остави най-великолепните спомени.

За нашето ново попълване в портфолиото на нашите съоръжения ние избрахме специално място - Свети Влас.

Свети Влас е феномен на морето и планините на едно място, което означава много слънчеви дни (средно 280 дни в годината) и чист въздух, може би това е най-доброто морско лечение и отдих!

Местоположението е изключително благодарение на естественото образуване на ветрова роза, която е цикъл на изкопаване на въздух с морски бриз. Това е комбинация от море и планински въздух, при които се получава специфичната йонизация на въздушни маси в района, и е много полезна за здравето и позволява предотвратяването и лечението на различни заболявания на дихателните пътища и белите дробове.

Приятна разходка ви отделя от най-големия и модерен в България яхтено пристанище за 300 яхти. В бляскавия живот на така нареченото яхтено пристанище на Марина Диневи привличат много туристи с яхти всяка година. Рибни ресторанти, магазини, модерни клубове, за всеки вкус.

Идеалният морски климат е близо до Средиземно море.

В непосредствена близост до Романс Париж се намира добре известен целогодишен балнео-санаториум, специално проектиран за профилактика и лечение на белодробни заболявания.

Само няколко крачки ви отделят от плажа.

удобства в хотела:

Панорамна гледка към морето,
Удивително фоайе в стила на стъкления интериор на двореца Версай,
Вътрешен отопляем басейн,
Айфеловата кула,
Стъклена пирамида до басейна,
Открит басейн с кът за сядане,
Ресторант Notre Dame de Paris,
Триумфалната арка,
Пресни френски сладкиши,
Барбър,
Салон за красота,
Фитнес зала,
SPA,
Турска баня,
Руска баня,
сауна
Масаж,
Айфеловата кула,
Детски кът,
24 ч. на видеонаблюдение, 24 часа  жива охрана,
И много други удобства.


Калолечение с грижа за вас!

В SPA център Romance  Paris се предлагат специално проектирани програми за лечение с кал. Всеки ден се доставя прясна лиманна кал от Поморийското езеро, която се намира на 15 километра от комплекс Романс Париж. Калта, образувана от векове в езерото, е богата на водород, магнезий, хлор, калций, натрий и сулфати

Подпомага лечението на над 45 вида болести, сред които:

- мускулно-скелетната система,

- периферна нервна система,

- сексуални заболявания, стерилност,

- кожни и респираторни заболявания.

За тези, които искат да инвестират изгодно в недвижими имоти в България, предлагаме няколко опции за отдаване под наем на апартамент!

Имате възможност да избирате между доходите от наеми на фактическа основа или гарантираната печалба от наемане!

Доходът е 65% от общата печалба за сезона.

Отдаване под наем с гарантиран доход от  7.5% от продажната цена на апартамента годишно.

Договор за отдаване под наем с гарантиран доход от  8,5% от продажната цена на апартамент на година.

Компанията отдавайки под наем апартамент Ви се ангажира с реклама, резервации и плащане, трансфери, настаняване и обслужване на наемателите, почистване на апартамента, смяна и пране на спално бельо и кърпи, редовно проверка на състоянието на апартамента, отстраняване на повреди, причинени от наематели.

Собственикът заплаща годишната такса за поддръжка и управление, разходите за вода и електричество, годишния данък сгради.

 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram