bg

Свети Йоанн

България / Област Бургас / Созопол
17455
ID на сайта:
от
25 477
EUR
BGN

Апартаменти в комплекс Свети Иоан са печеливша инвестиция. Недвижими имоти в близост до морето (Свети Йоан се намира на 150 метра от брега) става все по-ценно. Освен това тук е добре да живеете не само през лятото: в Св. Йоан ви гарантираме комфорт 365 дни в годината. Препоръчваме Ви да се запознаете с апартаментите и да направите избор, тъй като в района няма такива апартаменти!

Комплексът се състои от две сгради с обща разгъната застроена площ от 10 000 м2.

На територията на комплекса са  изградени всички необходими съоръжения за престоя и пребиваването на неговия живот.

- открит басейн

- ресторант

- супермаркет

- SPA

- детска площадка

- лекар

- билярд

- паркинг

Местоположението съчетава близостта до най-чистия и живописен плаж в района и гората на природен парк Странджа. Това е мястото, където планината "плува" в морето, където можете да се насладите на уникални природни забележителности - скалисти плажове, зеленина, пясъчни дюни. Плажът е един от най-красивите и спокойни на българското черноморие. Плажната ивица е охранявана и поддържана чиста. В подредбата има добри места, където можете да ядете различни видове, както и редът на възможностите за любителите на водните спортове. На плажа Каваци е особено хубаво да плувате с маска заради един интересен подводен свят с миди, раци и раъни. Дължината на плажната зона е 3 километра, входът към морето е удобен, леко наклонен. Разстоянието от центъра на града до началото на плажната ивица е 5,5 км, което е основното удобство на комплекса.

Созопол се смята за един от най-предпочитаните курорти в България, но е заслужен, защото в допълнение към морето, пясъка, слънцето, все още имате толкова прекрасен бонус като стария град. Сега градът се състои от стара и нова част. В древния град можете да направите романтична разходка по калдъръмените улички между къщите, вдишвайки историята, да посетите музея и галериите, да разгледате корабите в пристанището. В новата част се концентрират много хотели и институции за храна и развлечения.

Св. Йоан - Созопол, по име в чест на Йоан Кръстител - чиито мощи са открити през 2010 г. на остров Св. Йоан в близост до Созопол. Тези реликви са изложени в църквата "Св. Св. Кирил и Методий" в Созопол, която се посещава всяка година от поклонници и вярващи.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram