bg

Месамбрия Резорт

България / Област Бургас / Слънчев бряг
17458
ID на сайта:
от
27 200
EUR
BGN

Messembria Resort - прекрасен нов комплекс в типичен средиземноморски и дизайнерски стил, съчетаващ простота и елегантност, построен с допълнителен комфорт. Комплексът се намира в тих район на Слънчев бряг - в близост до запазена зелена територия, пясъчни дюни. Районът се отличава с широкия си пясъчен пояс. В квартала има голям супермаркет, поликлиника, спортен комплекс и стадион за голям тенис.
 
Връзка с Несебър чрез градския транспорт за 2 минути. или пеша за 10 минути. До центъра на курорта Слънчев бряг може да се стигне с обществен транспорт за 5 минути. или пеша за 20 минути.
 
Комплексът е  разположен сред уникални озеленени градини. Комплексът  разполага с параклис и красив амфитеатър в романски стил, където можете да гледате представления и концерти. Месембрия Resort ще ви предостави възможност да поддържате здравето си и физическото състояние - на разположение на собствениците и техните гости ще бъдат на 50 м с олимпийски размери басейн, басейн Акватоник, които с хидромасажна система да повиши тонуса и настроението ви, фитнес на открито. След плуване и фитнес, соленото езеро ще облекчи напрежението в тялото, ще подобри кръвообращението и в допълнение към лечебния ефект ще донесе много удоволствие. СПА центърът ще ви предложи сауна, турска баня, турска баня, руска баня, масажи, зона за отдих. В нашия салон за красота можете да получите помощ в външния си вид и местоположение samochuvstviem.Na деца ще бъде мини воден парк, детска площадка, детски басейн площ с аниматори.
 
Кавказкият ресторант няма да ви остави гладен и ще можете да пиете и да се разхладите в бара край басейна. Има места за паркиране на собствениците на автомобили. За да се следи спокойствието на всеки клиент, сигурността ще работи денонощно. На територията на комплекса ще има и супермаркет.
 
Частта от комплекса за продажба е шест етажна сграда, състояща се от 145 апартамента. Декорацията на помещенията отговаря на най-изисканите вкусове. Апартаментите имат различни квадрати и планировки: от 29 до 96 кв. м. , 1-2 бани (всички оборудвани с душ и тоалетна), 1-2 спални, хол, кухня и тераса / веранда от най-малкия тип  до големи тераси, които са уютни кътчета и украсяват дома.

Допълнителни услуги:

За максимално удобство на собствениците ще осигурим следните целогодишни услуги:
- Почистване и поддръжка на външен акватоничен басейн
- Целогодишна жива охрана и видеонаблюдение
- Целогодишна поддръжка на общи части и зелени площи
- целогодишно почистване на общите части и зелените площи
- Целогодишно управление
- Администратори
- Поддържане на фасади
- Фитнес център
- Поддържане на всички външни структури
- Такси за топло и водни басейни и общи части.
- Асансьор
- Wi-Fi интернет в целия комплекс
Допълнителни услуги, предлагани от нашата компания в следните комплекси:
- Управление на професионални имоти
- Наем на принципа на хотела, като регистриран хотел и лицензиран туроператор Rentals.BG Eood.
- Трансфери от и до летище Бургас, Варна и София
- Екскурзии до Стабил и градовете на България
- Почистване в апартамента
- Пералня и гладене на спално бельо

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram