bg

VISTA DEL MAR

България / Област Бургас / Свети Влас
17551
ID на сайта:
от
34 000
EUR
BGN

Комплексът от ваканционни апартаменти VISTA DEL MAR се намира на брега на морето, в подножието на южните склонове на източната част на Стара планина.

Проектът се осъществява в сърцето на най-голямата туристическа зона в България. На практика това е Новата българска ривиера - от Ахелой и Равда, през Несебър, Слънчев бряг и Свети Влас и достига до Елените.

Предимства на комплекса Местоположение:

се намира в район, характеризиран с уникален климат, известен със своите лечебни свойства, до единствения морски санаториум по рода си. Истински природен феномен, разположен между планината и морето!
красива гледка към най-дългата плажна ивица на България - Слънчев бряг, както и до древния град-музей на Несебър
изключителен достъп до проекта: Комплексът се намира в близост до следните туристически обекти: Бургас - 38 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 3 км летище Бургас - 32 км, Плаж Paradise - 1,5 км, Елените - 2 .... км.
се намира в тих район подходящ за развлекателен туризъм, в близост до богатия на море морски санаториум
непосредствена близост до лукса на най-известния български туристически курорт - Слънчев бряг с разнообразно забавление, особено близо до най-елитната северна част.
е само на 2 километра. от курортния град Свети Влас, който е известен с разнообразието от курортни комплекси от затворен тип. Докосвайки комфорта на семейни хотели и пансиони, национални ресторанти и таверни.
Първокласна пътна мрежа до курорта.
Предложената стъпка-подобна структура на комплекса в X-образна форма позволява на всеки апартамент да има изглед към морето, а също така се стреми да поддържа необходимите разстояния от съседните обекти. В предната част, в южната част на двора между корпусите образна X-а е предвидено свободно пространство, в което наклонената част използване поетапно разположени басейни и тераси шезлонги и чадъри, ресторант, бар и открит търговски комплекс. Планира се и изграждането на малък център за отдих, който включва сауна, фитнес зала, джакузи и други.

Апартаментите са планирани като едностайни, двустайни, тристайни и тип "студио". Всеки тип разполага със спалня, хол с кухненски бокс, баня с душ и тоалетна, а тристаен апартамент с допълнителна тоалетна. Всекидневни с големи тераси с изглед към морето.

Услуги в комплекса

открит плувен басейн; детски басейн; джакузи; сауна; фитнес зала
зала за игри
магазини
ресторант
бар басейн
панорамна тераса
открит охраняем паркинг
24-часова охрана на обекта и контролиран достъп; сейфа
обменно бюро
рум сервиз
Разходи за поддръжка  8 евро / кв.м.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram