bg

Рублевка 1

България / Област Варна / Варна
17632
ID на сайта:
от
80 600
EUR
BGN

Комплексът "Рублевка 1" се намира във Варна, на 5 минути от центъра на града. Състои се от 6 етажа, има подземен паркинг.

Комплексът се намира в престижния квартал Бриз. Невероятна панорама от апартаменти до морето, разстоянието до което е само на 400 метра. По протежение на морето има обширен парк с дължина 3 км. В парка има условия за отдих и забавление: барове, ресторанти, тенис корт, делфинариум, зоологическа градина, детски колички.

На 450 метра се намира търговски и развлекателен център "Пикадили парк", на 50 метра - автобусна спирка.

Апартаментите са напълно завършени с климатик, необзаведени. Стените са покрити с мазилка и мазилка, шпакловка с латекс, стени, шкафове и ключове, ламиниран паркет, осветление на пода, банята е напълно оборудвана.

Използвана монолитна технология за изграждане на подове, тухли Wienerberger, немски 5-камерни прозорци на фирма TROCAL, метални входни врати.

Подовете на вътрешните общи части, коридорите, стълбищата, както и стълбища от гранит. Парапети от ковано желязо. Асансьор с достъп до подземен паркинг.

Покривът на комплекса е панорамен, за общо ползване. Първият етаж и част от фасадата на комплекса ще бъдат покрити с камък.

Сградата е завършена и въведена в експлоатация.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram