bg

Комплекс \"Шартрез\"

България / Област Варна /
17636
ID на сайта:
от
22 600
EUR
BGN

Комплекс "Шартрез" се намира в село Черноморец (Шкорпиловци) на 40 км на юг от морската столица на България, град Варна. Пътят от международно летище Варна отнема по-малко от час. Благодарение на постоянните жители, животът в селото не спира през зимата. Комплексът е разположен в покрайнините на селото, но в същото време само на 200 метра от централния площад на селото с магазини и църква.
В непосредствена близост до комплекса започва природен резерват Лонгоза с хълмове на величествени широколистни гори и ливади.

Седеметажна сграда на комплекс с площ от 5700 m2, разположена на 100 апартамента с площ от студия площ от около 40 м2 до пентхаус просторна площ от 100 m2. При продажбата на всички апартаменти са готови за ползване: ламиниран паркет, стените са боядисани неутрална светлина водоустойчива боя, ел.инсталация и извършена подготовка за монтаж на кухненско оборудване и обзавеждане, баня е напълно оборудван и теракота. Конструкцията на сградата и декорация използвани само висококачествени материали, които осигуряват отличен външен вид на сградата и интериора на апартамента за години напред.

За удобство на собствениците при условие, асансьор, подземен паркинг за 16 паркоместа, открит басейн на озеленена площ на комплекс, кафенета, спа и фитнес. На място има зона за барбекю и детска площадка. Комплексът е охраняван денонощно и целогодишно.

Плащането за поддръжка на общия имот в комплекса "Шартрез" ще бъде 8 евро / кв.м площ годишно.

Тази сума включва:
- 24 часова охрана, видео наблюдение,
- безжичен интернет (Wi-Fi), кабелна телевизия,
- съдържанието на общата фитнес зала и сауната,
- електроенергия, консумирана за обществени нужди, улично осветление,
- поддръжка на асансьора,
- почистване на коридори, стълбища и паркинг,
- грижи за зелените площи на комплекса,
- вода, използвана за обществени нужди,
- поддръжка на басейна,
- Грижа за беседка за релаксация и детска площадка.

Великолепната плажна ивица на Шкорпиловци село на 13 км и на 100 метра в ширина е 1,5 километра. Дължината на плажа и с полегати пясъчен вход във водата без камъни привличат любителите на уиндсърф и кайт-сърфинг, е един от най-добрите места на брега на Черно море, за да се занимават с тези дейности.

За доставка до плажа и обратно удобен микробус е винаги на разположение на гостите.

Начало на строителството: май 2013 г.
Завършен: юни 2016 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram