bg

Жилищна сграда в Сарафово

България / Област Бургас / Бургас
17823
ID на сайта:
от
65 871
EUR
BGN

Жилищна сграда с 15 апартамента в един от най-модерните и комфортни жилища. От прозорците на този дом се открива красива гледка към прекрасна морска шир. Сградата съчетава в себе си не само красиви форми, но и модерна инфраструктура, която е създадена за Вашия удобен за целогодишно живеене. На партерния етаж има просторни гаражи.

Сградата се намира в Сарафово , квартал на град Бургас, на десет минути път с кола от центъра на града, където се разхождат градски транспорт. По този начин, тук се свързва заедно и приятно спокойствие на морския бряг и градския живот.

Началото на строителството на 10.09.2016.

Отдалечен от Бургас на 7 километра тримесечие на брега на море, в който има банки, магазини и развлечения. При все това — тук е тихо и спокойно. Сарафово, въпреки крайбрежно местоположение е избягал от съдбата на туристически обект, т.е. туристите, разбира се има, но няма дискотеки, шумни компании и високи цени, като за чужденци.

България се нарежда на трето място в света по отношение на броя наследство на ЮНЕСКО. Тук наистина има какво да се види. И Сарафово се радва на много привилегировано разположение на брега — от това пространство удобно може да се стигнете до всяки курорт или историческо място. В непосредствена близост до известната Тракийска гробница, древният Несебър и Созопол, замъкът в Равадиново, както и български села, където можете да получите ярки впечатления от етнически екскурзии.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram