bg

ANTIQUE PALACE

България / Област Варна / Бяла
17921
ID на сайта:
от
21 900
EUR
BGN

Представяме на Вашето внимание новопостроен апартаментен комплекс на брега на Черно море, "Антик Палас". Този комплекс се намира в град Бяла (Варненска област) на нос Свети Атанас, само на 200 метра от морето. 

За комплекса:

Комплексът представлява пет-етажна сграда, състояща се от два блока с два входа. Във всеки блок с асансьор.

Всички апартаменти имат прекрасна гледка към морето, бор, стадион спартак, град Обзор, на кейове за лодки и яхти.

Всички апартаменти се продават с чистовой довършителни работи "до ключ" с напълно оборудвани бани и с климатик. Възможно е пълно обзавеждане на апартамента по желание и за сметка на клиента. В студията е възможно поставянето на леки преградни стени, отгораживающих кухненски блок или за място за спане.

На територията на комплекса е разположен басейн с детска част. Зона за шезлонги с чадъри и душ. Територията е оградена. Детски кът. Предвидени са открити паркоместа.

Комплексът е с акт 16.

Комплексът е завършен и въведен в експлоатация.

Такса за обслужване на комплекса – 10 евро на кв. м. обща площ на година. 

За района.

Нос Свети Атанас се характеризира с уникален микроклимат през лятото тук винаги се усеща лек бриз.

Подножието на Стара планина отдавна са оценени на лечебен въздух. Съчетанието на морски и планински въздух създават здравословен букет, който помага при лечение на астма и други белодробни заболявания.

Населението на град Бяла, на около 3000 души. През зимата градът не умира,  като някои курортни комплекси. Банки, магазини, ресторанти, поликлиника, административни сгради – всичко работи. Удобното местоположение го прави лесно достъпен от двете най-големи морски градове – Варна и Бургас. До летището на Варна минават около 40 минути, до летище Бургас – 75 км.

В близост до Бяла се намират красиви и известни диви плажове – Бяла Река, Кара Дере и Иракли. През лятото в тях се провеждат музикални фестивали, като в тях ще се почувствате в незабравима атмосфера. А природата тук е надарена с толкова невероятни природни ланшафти, че картата с памет на Вашита камерата постоянно ще се попълва.

Изгодно местоположение, красива местност, тишина и спокойствие, качествено строителство – това са най-добрите акценти, които ще оцените, купувайки си апартамент в този комплекс. Да се надяваме, че той ще Ви стане втори дом.
 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram