bg

Къщи в Balchik Gardens

България / Област Добрич / Балчик
18311
ID на сайта:
от
189 000
EUR
BGN

"Балчик Гардънс" е луксозен жилищен комплекс от затворен тип, разположен в природен парк, в непосредствена близост до морския бряг и пешеходната алея на планината. Балчик. Концепцията на комплекса е комбинация от съвременен авангарден стил с елементи на автентична архитектура, характерна за планините. Балчик. Комплексът включва летни вили, подходящи за целогодишно и сезонно ползване, с възможност за наемане / отдаване под наем по желание на собствениците.

Атракции, които могат да бъдат намерени в квартала се намира архитектурно-парков комплекс "Двореца", Ботаническата градина и известния румънски художник Manor Kutsesku - Сесилия Сторк ...

Вили, които в момента се продават в комплекс "Балчик Гардънс" - шест.

Вилите се намират на тераса над морето, средна височина 23 м над морското равнище и на 50 метра от брега. Парцел в планината. Балчик, в непосредствена близост до Двореца и Ботаническата градина. Мястото има изключителни качества, като местоположение, лесно се достига от съществуващите улици, има ценна дългосрочна растителност и е привлекателно място за временно или постоянно целогодишно живеене.

Поради наличието на висока и ценна дървесна растителност покривните тераси са места с красив изглед и възможност за слънчеви бани, дори за изграждане на мобилен басейн.

Четири вили са двуетажни, с огледална конструкция и площ от 170,172 и 175 кв.м. Оформлението на площта на витрината е решено както следва:

Етаж 1 - входно антре, две спални, отделна тоалетна, тераса
 Етаж 2 - зала с трапезария и кухня, тераса, баня;
Разделението на помещенията, които се използват в светлата част на деня, на втория етаж, дава възможност за постоянно да се насладите на панорамната гледка към морето.

Възможно е различен вариант на изолация на помещенията в съответствие с желанията на клиентите, като се вземе предвид приложеният проект.

Останалите два типа вили, разположени на втория ред, имат аналогично разпределение на жилищната площ и - 272.00 кв.м. и - 299,00 квадратни метра.

Районът е разпределен както следва:

Първи етаж - входно антре, килер, санитарен възел, трапезария с кухненски бокс, прилежаща тераса; антре
Втори етаж - две спални, всяка с отделна тераса, две санитарни възли;
Вилите се предлагат завършени по следния начин:

Входно антре: теракот, стени и тавани латекс, контакти и ключове инсталиран, блиндирани врати, естествен фурнир, третирани в съответствие с нашите външни условия, дървено стълбище;

Спални: ламинат, стени и таван латекс, инсталирани гнезда и ключове;

Дневна и кухненски бокс: монтирани керамични плочки и ламинат, контакти и превключватели;

Санитарни възли: плочки, керамични плочки, санитарно оборудване;

Други: пластмасови рамки, естествен фурнир "Златен дъб", ламинат за вътрешни врати, външна изолация, фасада от Балчишки камък;

Околната среда е хедж и райграс.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram