bg

Розали

България / Област Варна / Варна
18985
ID на сайта:
от
60 000
EUR
BGN

Жилищният комплекс “Розали” се намира в живописния курортен комплекс Чайка близо до едни от най-известните курорти на българското Черноморие «Златни Пясъци» и «Ривиера» .

До сградата има лесен достъп. За комфорта на живущите се предлагат: 24-часова охрана и портиер, грижа за прилежащата територия, кабелна ТВ, Интернет, пералня, климатици. За всеки апартамент е предвиден гараж или паркомясто.

Комплексът е разположен на 8 км. от Варна, на 200 м от плаж «Кабакум».

В комплекса са създадени всички необходими условия за първокласно пребиваване и отдих . Пеенето на птиците, чистият въздух, шумът на морския прибой, собствените SPА-център и фитнес-зала позволяват да се черпи енергия и да се възстановява душевното равновесие. Всяко ъгълче на Вашия благоустроен двор ще бъде хармонично продължение на уютния дом. А на морската панорама ще можете да се наслаждавате от прозорците на всички стаи в апартамента. 


1. Българското крайбрежие, на север от Варна, традиционно се счита за по-скъпо и респектиращо. Този район се нарича Българската Ривиера . 

2. Комфортно здание с изключителна архитектура и естетичен двор, предлагащ всички удобства на съвременния живот в съчетание с прекрасна почивка.

3. Чудесна панорамна гледка от прозорците към морската шир и заобикалящата природа създава усещане за комфорт, спокойствие и хармония.

4. Близост до морето (само 200 метра), фин златист пясък и горещи серни извори

5. Подходящ за живеене през цялата година (допълнителна термоизолация, има стационарен телефон, интернет, кабелна телевизия, климатизация , гаражи и паркинги, денонощна охрана на територията). 

6. Разнообразна инфраструктура на комплекса. 

7. Професионално управление на комплекса, въплъщение на концепцията “жилищен комплекс плюс хотел” .

8. Удобни варианти за заплащане и управление на жилището . 

Всичко това ще обезпечи висока ликвидност на Вашите вложения! 

 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram