bg

Atlantis Atmosphere

България / Област Бургас / Бургас
24658
ID на сайта:
от
92 000
EUR
BGN

След изключителния успех на проекта ни Atlantis Residence Park, проекта Atlantis Atmosphere е следващият комплекс, който ще бъде изграден от нас на територията на най-модерния район в град Бургас - с жилища в Сарафово Юг. По този начин Атлантис България Холдинг продължава с плановете си за успешното развитие на жилищен квартал Сарафово. Дълго време той е бил запазен от масовото застрояване на Бургас, разположен на брега на морето, далеч от индустриалната зона на града, само на няколко километра от Поморие, Несебър и Слънчев бряг. 



Здравословни предимства на района



Същевременно застрояваният район има пряк достъп до море и се намира изключително близо до солниците на Бургас, които не случайно привличат интереса на посетители с най-различни интереси. Там се намира биоразнообразие специфично за областта, както за любители на птиците и природата, така и на хора със здравословни проблеми, които още при влизането си в града чуват за прочутите лечебни свойства на местната кал и луга. 



До летище, но без шум. Възможно ли е?



Друг ширещ се мит около квартал Сарафово е заради неговата непосредствена близост до летище Бургас. Тази близост може да се изтълкува като преимущество или недостатък в зависимост от гледната точка на човек. За едни това означава, че преходът им от самолета до шезлонга на морето с чаша коктейл в ръка е много бърз и няма да губят време и енергия в допълнително пътуване. За други обаче, които не живеят в Сарафово, близостта му до летището означава вечно шумово замърсяване и прекъснат сън ден и нощ. Това е митът, който бавно, но сигурно се развенчава и хората с нюх към добрите инвестиции вече са го оценили и отхвърлили като неверен. Доказателства за това са независимите замервания на шума на Община Бургас над цялата област. От тях ярко се вижда, че обитателите на ж.к. Славейков „страдат“ много повече всяка година от допълнителни шумове, отколкото квартал Сарафово, където всъщност самолети могат да се чуят изключително рядко. В допълнение Община Бургас е заявила и намерението си да започне изграждането на шумова стена по пътя за Слънчев бряг за изолиране шума от пътя.



С какво е по-различен Атлантис Атмосфера от всичко останало на пазара?



Atlantis Atmosphere е проектиран да бъде комплекс от най-ново поколение с фокус към енергийна ефективност и връзка с природата. Добрата атмосфера в дома е не само тенденция, тя е основният двигател при осъществяването на проекта, който има за цел да обедини всички звена нужни за по-благоприятен и спокоен живот извън динамиката на градската среда. Комплекса ще ви изненада и очарова със своята съвременна архитектура, мултифункционалност и идеално разположение на жилищата в него, богата на растителност околна среда и възможностите за спорт, релакс и здраве.

Създаден изцяло в полза и с фокус върху здравето на човека той ще ви зарадва с високи тавани, просторни слънчеви помещения, множество зеленина навсякъде около сградите, които без съмнение подпомагат и подобряват качеството на живот. Отличителни са широките тераси, отделени една от друга и с гледка към парка. Асансьорите в сградата ще са панорамни, с видимост към всички зелени части около сградите. Комплексът е предназначен за семейства, които са ориентирани към целогодишен живот там. За това и апартаментите в него са проектирани да бъдат по-големи от 60m2 чиста площ за двустайните апартаменти, което включва кухня плюс дневна, спалня, баня, антре, склад и отворена слънчева лоджия. Но тези по-малки жилища са рядкост пред тристайните и четиристайните апартаменти, които достигат до 131 m2 чиста площ и разполагат с обща кухня и хол, 3 спални, две бани с тоалетни, антре, мокро помещение, лоджия и тераса.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram