bg

Централ Парк

България / Област Бургас / Бургас
24659
ID на сайта:
от
82 000
EUR
BGN

Мащабният многофункционалния комплекс Central park в Бургас се намира в кв. Славейков, ул. Даме Груев 2, район със стратегия за бързо развиваща се инфраструктура. Местоположението на обекта е в близост до голям парк в сърцето на Бургас, в близост до най-новия плувен комплекс и до Мол Галерия Бургас.

Central park се простира на 35 дка - 200 000 кв. м. застоена площ - 150 000 кв. м. бизнес и жилищни сгради, две подземни нива с паркоместа по 25 000 кв. м. Включва три офис сгради клас А, с капацитет до 5 000 работни места, подземен паркинг на две нива с общ капацитет 1 555 места (500 паркоместа, прилежащи към бизнес сградите, 690 паркоместа към жилищните сгради, както и 360 паркоместа за обществено ползване). Няколко жилищни сгради с апартаменти, хотел, две нива обществено обслужване в микс от магазини, фитнес център със СПА и дзен градина, заведения за хранене и развлечения, кафенета, детски център, зони за релакс и забавление, както и няколко многофункционални  зали за срещи и събития с различна големина и възможност за обединяване. Към комплекса има ботаническа градина с различни екзотични видове. За нуждите на живущите, работещите и посетителите са предвидени 1500 паркоместа, както и паркоместа с възможност за зареждане на електормобили. Предвидени са и достатъчен брой места за велосипеди. 

Новите бизнес офиси клас А ще отговарят на всички изисквания на модерната работна среда през XXI век. Съвременният офис се превръща от едно сиво помещение за работа в цветно пространство, което провокира креативността и предоставя максимални удобства на служителите. Офис сградите в бизнес комплекса ще покриват високите изисквания за устойчивост, иновации, екология, използвани материали.

В комплекса на Central Park ще има и закрита ботаническата градина с площ над 1 дка. В нея всички посетители ще могат да видят стотици екзотични видове, сред които различни видове палми, какаово, хининово, махагоново, каучуково и абаносово дърво, орхидеи и лиани, дори и месоядни растения. 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram