bg

„Коралл Резиденс”

България / Област Варна / Варна
27318
ID на сайта:
от
32 800
EUR
BGN

Радвайте се на живота в "Корал Резиденс"!

За  смели, за мечтатели и тези, които искат най-доброто за тях са създали жилищен комплекс "Корал Резидънс". Това е стилно място, в което ще живеете лесно и беззаботно.

 Най-голямото предимство на "Корал Резидънс" е , че почти 100% от всички апартаменти са с изложение  юг и почти от всеки апартамент има гледка към морето, има удобен вътрешен двор с басейн и всичко това се намира в престижния жилищен квартал на град Варна, кв. Бриз, в близост до булевард "Княз Борис I", но на достатъчно рассроянии от шума и суетата, която осигурява удобство и комфорт за живущите в комплекса.

Комплексът е разположен на площ от 4 227 кв. м и се състои от две низкоэтажни сгради с изложение - Юг. Голямата част от апартаментите са с изглед към живописния Варненски залив. 

В "Корал Резиденс" са общо 63 апартамента,с две, три и четири спални, площ от 60 до 220 кв. м, подземен гараж и паркинг, детска площадка, басейн. Вътрешен парк с богато озеленяване, има места за разходки и отдих.

Апартаментите се продават без покритие, нашите специалисти ще я направят качествено и бързо, с оглед на вашите желания, точно и в срок, посочен в договора. В цената на всеки апартамент е включено –инверторен климатик, smart видеодомофонна система, оптични кабели за интернет и TV, железни входни врати, PVC дограма на прозорците с мултифункционално и нискоемисийно К-стъкло. Фасадата на сградата с топлоизолация EPS 10.

Строителна компания гарантира най-високо качество на строителството. Всяка сграда ще изгради само с качествени строителни материали с помощта на най-съвременни технологии на строителството с най-голямо внимание дори на дребните детайли.

В пешеходна достъпност от комплекса ще бъде Приморски парк, плажната алея, ресторанти, търговски център и множество по-малки магазини. Бул. "Княз Борис 1" осигурява бърз достъп до центъра на Варна, на не повече от 6 минути.

Общественият транспорт се развива много добре, спирка на две минути пеша от комплекса, тя осигурява транспортна връзка с всички части на град Варна и курортните комплекси.

Лесно, спокойно и без проблеми. Изложение юг ще ви донесе топлина на слънчеви лъчи във всяка една стая на вашия апартамент. Всяка сутрин можете да плувате в басейна, ще можете да поканите приятелите си на летен коктейл на вашия балкон с изглед към морето или просто да се отпуснете в тишината на вътрешния парк.

В "Корал Резидънс" ви не трябва да мислите за ремонт на жилището, тъй като строителната компания гарантира високо качество на строителството. Във всеки апартамент има smart видеодомофонная система. Управляващото дружество ще се грижи през цялата година, за общите части на сградата и парка да са в перфектно състояние.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram