bg

Elegance-Residence

България / Област Варна / Варна
31380
ID на сайта:
от
43 895
EUR
BGN

Ние предлагаме на Вашето внимание жилищен комплекс "Елеганс Резидънс" от клубен тип, разположен на хълм, в непосредствена близост до курорта "Слънчев ден" и един от най-добрите плажове по българското черноморие – плаж Кабакум. Местоположението на комплекса предоставя много удобства: спираща дъха гледка към морето, чист въздух, добра пътна инфраструктура, лек и удобен за пътуване в града и летището по всяко време на годината, в т. ч. и на градски автобус, с бърз и лесен достъп до плажа, тишината и спокойствието, които осигуряват здравословна среда на обитаване.
Инфраструктура - озеленени и декорирани зелени площи, басейн, зона за барбекю и отдих, открит паркинг за собствениците на апартаменти и техните гости.
Гарантирано професионално обслужване на сградата и прилежащата територия. Поддръжката включва поддръжка и почистване на басейна, грижа за растенията, поддръжка и почистване на общите части, поддръжка на асансьор и други общи части.
Елеганс резиденс" е построен на седем етажа и се състои от 16 апартамента с една спалня, 12 апартамента с две спални и луксозен мезонет, намиращ се на последния етаж на сградата. В зависимост от разположението на апартаментите, бъдещите собственици могат да избират гледка на юго-изток или юго-запад, но с гледка към морето е гарантиран от всички апартаменти!
Местоположение и разстояния:
· Летище Варна - 15 км;

· к. к. Златни пясъци и 4 км;

· к. к св. св. Константин и Елена - 2 км;

· Плаж - 500 м;

· Най-близката автобусна спирка - 300 м;

· Най-близкият супермаркет е на 500 м;

· Разстояние до центъра на Варна - 10 км.;

Всички апартаменти ще се продават в съответствие с българския държавен стандарт (БДС). Напълно завършени общи части, подът е покрит с теракота, стените и таваните са боядисани с боя, автоматично осветление с фотоэлемент (по проект).
Завършване на строителството  пролет 2018 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram