bg

B A Y V I E W А p a r t m e n t s

България / Област Бургас / Бургас
32792
ID на сайта:
от
73 000
EUR
BGN

Предлагаме на Вашето внимание най-нов проект *BAYVIEW hotel apartments*, който се намира в гр. Бургас, кв. Сарафово. Разположен на втората линиия и само на няколко метра от плажа, от ресторанти *LA MAR* *la CASA Grande* и предлага прекрасна морска панорама!

Проект ще се състои от 2 сгради. И двете сгради ще имат общо 46 апартамента, от които 7 студиа, 25 двустайни апартамента и 14 тристайни апартамента. Характерно за тях са функционалните разпределения, с удобни, светли помещения и малък процент общи части. Всяка сграда е с асансьор.

Архитектура на завършения проект ще е в средиземноморски стил. Фасадата на сградата е в топли бежови цветове, частично  каменна облицовка и декоративни елементи. *BAYVIEW hotel apartments*  съчетава домашен уют и най-новите тенденции в строителството. Сградата е с високо качество на материали и качествено изпълнение на строителството, в съответствие с морския климат.  Апартаментите ще бъдат завършени на тапа.

Територия *BAYVIEW hotel apartments* обхваща над 2500 кв. м и ще са обособени индивидуални паркоместа, детски кът и барбекю зона.

БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА!

Начало на строителството: март 2018 г.

Край на строителството: юни 2019

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram