bg

Резиденция \"Плаза\"

България / Област Бургас / Бургас
32929
ID на сайта:
от
65 000
EUR
BGN

Резиденция *ПЛАЗА* се намира в сърцето на ж.к. Изгрев, гр.Бургас. Разположен до блок 7 и 8, проектът има бърз и лесен достъп от бул.“Транспортна“, като в същото време е на тихо и спокойно място. В  непосредствена близост се намират автобусни спирки, магазини и заведения, хипермаркети, недалеч са БУРГАС ПЛАЗА МОЛ, новостроящият се спортен комплекс АРЕНА, както и парк „Велека“, който предлага различни възможности за отдих и развлечение.

Резиденция *ПЛАЗА* ще бъде жилищна сграда с обслужващ партер и подземен гараж. Сградата ще е с един вход и ще разполага със сутерен, партер и шест жилищни етажа, съответно ще е оборудвана и с високоскоростен асансьор. За проекта е характерно разположението в парцела – сградата е ъглова, което осигурява разнообразни планировки на апартаментите и им гарантира повече светлина.

Резиденция *ПЛАЗА* се състои от 29 двустайни и тристайни апартамента, проектирани с функционални разпределения и просторни помещeния. На партера е предвиден магазин за промишлени стоки.  Паркирането в сградата е обезпечено от  партерни гаражи и закрит подземен паркинг, до който се стига посредством платформа за автомобили.

Предвидено е сградата да се изпълни със стоманобетонна носеща конструкция. Традиционно при строителството ще бъдат използвани съвременни технологии и материали с най-високо качество на водещи производители в бранша:



  1. Тухлена зидария    – Wienerberger, Австрия.

  2. Топлоизолация      – Weber, Австрия.

  3. Хидроизолация      –  Icopal, Германия.

  4. Вътрешни гипсови мазилки –  RÖFIX  Германия.

  5. Дограма –  петкамерна, с високо-енергийни стъкла, механизми за двустранно отваряне, немски обков.

Общите части на сградата ще бъдат луксозно завършени.

Начало на строителството:   Април 2018г.

Край на строителството:        Септември 2019 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram