bg

\"Свит Хоум\" 6

България / Област Бургас / Слънчев бряг
33892
ID на сайта:
от
31 500
EUR
BGN

Представяме Ви най-новият проект от затворен тип на българското Черноморие – Sweet Homes 6 New Line, с неговото архитектурно решение и уникално местоположение, което го превръща в ексклузивен и привлекателен проект! SWEET HOMES 6 New Line е ново ниво на луксозен начин на живот в България и нова страница в нашата история!

Архитектурата на комплекса SWEET HOMES 6 New Line е елегантна и същевременно монументална. Екстериорът на комплекса е проектиран в стила на съвременната класика с препратка към ар деко използвайки съвременни технологии за фасадни елементи.

 Ексклузивността на проекта са неговата територия, украсена с живи цветя във форма на река и басейн, проектиран в необикновена форма.   Още една особеност, която трябва да отбележим, е близкия парк с обща площ 9 дка. Благоустроената територия, която граничи с комплекса и близкото разстояние до морето създават свой уникален климат, който е благоприятен за укрепване на здравето и качеството на Вашата почивка.

          Комплексът е разположен в един от най-желаните райони на курорта Слънчев бряг както за закупуване на имот, така и за закупуване на търговско помещение и създаване на малък бизнес.    Старият Несебър е една от забележителностите на района, която се намира само на 5 км. от комплекса. Това е един от най-старинните градове в Европа, който е включен в списъка на Световното културно наследство ЮНЕСКО.

      SWEET HOMES 6 New Line – това е повече от инвестиция, това е отлично проектирано жилище, което способства за спокойствие и изискания начин на живот.   Всеки апартамент е проектиран с идеята за елегантност и удобство във всичко.

SWEET HOMES 6 New Line е подходящо решение за всички, които търсят къде да избягат от шума и стреса на големия град. Това е най-подходящото място за семейства или специалисти, които търсят комфортен, нов, съвършен и луксозен имот с всички удобства.

      Комплексът разполага с 105 апартамента, от които 20 са студии, 68 апартамента с една спалня и 17 апартамента с две спални.

       Апартаментите се продават с довършителни работи „до ключ“. По желание на клиента можем да предложим пакет дизайнерски мебели в стила на комплекса.

     Високото качество на строителство и нивото на контрол са едни от нещата, които ще ви осигурят комфортно пребиваване в нашите комплекси, а екипът от професионалисти по поддръжка и обслужване ще се грижи целогодишно за удобствата на всички собственици.

    „Sweet Homes” – най-доброто място под слънцето!

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram