bg

ШАНТРЕ РЕЗИДЕНС

България / Област Бургас / Бургас
33894
ID на сайта:
от
59 900
EUR
BGN

С удоволствие Ви представяме нов проект в Бургас - CHANTRER Residence.

CHANTRER Residence е модерна жилищна сграда в градска среда, разположена в един от най-перспективните централни комплекси – „Братя Миладинови“, в непосредствена близост до Центъра и Морската градина на град Бургас.

С отличното си местоположение, проектът разполага едновременно с лесен достъп до изходните връзки на града и широк панорамен изглед към Бургаския залив. 

В резиденцията се предвиждат разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв.м. Всички  жилища се предават завършени „на тапа“ с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени ел. и ВиК инсталации, както и входни врати.

Сградата ще бъде от смесен тип. Със своите 18 етажа, CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.

В сградата се предвиждат общо 231 жилищни площи,  две нива с търговска цел и в сферата на услугите – магазини, фитнес център и СПА с басейн, както и офисен етаж с две просторни конферентни зали и множество други удобства. CHANTRER Residence ще разполага с 4 подземни паркинг нива с общ капацитет от 387 паркоместа, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият сутеренен етаж ще бъде на тяхно разположение.

Резиденцията е разположена на метри от морската градина и централния плаж и същевременно от центъра на града.  360° панорамни гледки към град и море.


Задължителната комбинация от първокласен квартал, безкомпромисна инфраструктура, добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на обитаване, което прави имота привлекателен и с по-добра перспектива. Трудно може да се намери по-добро място за инвестиция в Бургас!

CHANTRER Residence е създадена за ценители на красивата панорама, откриваща очарованието на града и морето. Все по-предпочитани, сградите от смесен тип съчетават в себе си не само удобството всичко да е в близост до дома, но и спокойствие от сигурността. Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка откриваща се от четирите изложения на сградата и централното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция.

Дизайнът ще съчетава в себе си комфорта, уюта и динамиката на най-добрия морски град за живеене в България. Търсеният стил е модерен с чисти, обемни форми, характеризиращи композиция от елегантно градско звучене. Луксозно завършени общи части с висококачествени материали и озеленяване. 

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram