bg

Amellia Garden

България / Област Бургас / Равда
34108
ID на сайта:
от
28 573
EUR
BGN

Предлагаме на вниманието Ви нов комплекс от първокласни апартаменти Amellia Garden, който се намира на 5 минути пеша от Централния плаж и на 3 минути от центъра на Равда. Мястото му ще бъде оценено от всички, които някога са били в Равда: в непосредствена близост не само морето, но и цялата необходима инфраструктура за лятна почивка и целогодишно живеене. Наблизо - магазин, забавления, ресторанти, аптека, училище, детска градина и автобусни спирки, а на 15 минути пеша се разделя комплексът от аквапарка Aqua Paradise.

  Комплексът е изграден от висококачествени естествени материали от европейски производители (естествен камък травертин, ковано желязо, австрийска тухла Wienerberger, висококачествена австрийска Weber мазилка, немски Alplast пластмасови прозорци - пет камерни, двоен стъклопакет и др.).

  Всички апартаменти се отдават “до ключ”, оборудвани с баня и всички необходими принадлежности. Всеки апартамент е оборудван с прозорци и врати, блиндирани входни врати, интериорни врати от MDF и климатик  във всекидневната. Подовата настилка е плочки и ламинат.

  Комплексът разполага със студия от 32.71 до 36.84 кв.м., апартаменти с 1 спалня от 38.45 до 67.16 кв.м., апартаменти с 2 спални от 66.9 до 121.69 кв.м. и апартаменти с 3 спални от 172 кв.м.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram