bg

АФРОДИТА ПАРК

България / Област Бургас / Слънчев бряг
34904
ID на сайта:
от
19 080
EUR
BGN

Представяме на вашето внимание нов проект - APHRODITE PARK.

Проектът е композиция от две отделни сгради, разположени една срещу друга. Между тях има басейн и озеленен двор с места за отдих. Архитектурата следва изисканата линия на вече изградения и пуснат в експлоатация изключителен комплекс Aphrodite Gardens и е естественото й продължение. Топлите пясъчни нюанси на фасадите, вдъхновени от древните африкански градове, се хармонизират с прохладното синьо на живописния басейн и създават усещане за оазис. Високите колони, корнизи с различни размери и ажурни парапети образуват едно цяло с измерена част от всеки детайл.

За комфортен престой на жителите комплексът предлага басейн за възрастни с детска зона, детска площадка, ресторант, стая за масажи и много други. За да предвидим и задоволим всички изисквания на нашите клиенти, ние предлагаме различни варианти на апартаменти - малки и компактни студиа, едностайни, двустайни и по-просторни апартаменти.

Парк Афродита ви предлага перфектната комбинация между качество и цена. Комбинацията от красива зелена зона, уникален архитектурен стил и безупречно целогодишно управление създават всички условия за комфортен престой на достъпни цени. В парковете има детски площадки и зони за отдих, фитнес на открито, спортни игрища.

 Апартаментите ще бъдат напълно завършени и готови за комфортен престой. Материали с европейско качество ще бъдат използвани в строителните и вътрешните довършителни работи.

 

• Услуги за собственици и почиващи:

  Външен басейн за възрастни и детски басейн;

 шезлонги:

  Детска площадка;

  Фоайе с уникален дизайн;

 Рецепция;

 24 часа и целогодишно видеонаблюдение и сигурност;

 Целогодишна поддръжка на комплекса;

 Паркинг;

 Почистване, прехвърляне и др и др.

 Начало на строителството - октомври 2019 г.

 Край на строителството - октомври 2021г

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram