bg

Вилла Валенсиана

България / Област Бургас / Равда
34964
ID на сайта:
от
27 418
EUR
BGN

Предлагаме на вашето внимание комплекс Вила Валенсиана, който се намира на 400 метра от морския бряг на Равда. В близост са Слънчев бряг и Несебър. Вила Валенсияна привлича не само с изящната си архитектура, но и с уникалното си местоположение, което осигурява всички условия за добра почивка и целогодишно живеене.

Вила Валенсияна предлага избор  21 апартамента, с една или две спални, с размер - от 40.56 кв.м. до 99,14 кв.м. Апартаментите предлагат комфорт, лукс и уникална атмосфера. Вила Валенсияна е нов комплекс, който ще ви даде възможност да усетите красотата на почивка в България.

Равда е очарователно курортно селище, разположено на Черно море, недалеч от град Несебър, с което плажната му ивица се свързва. Известният курорт Слънчев бряг се намира на 5 км от Равда, а летище Бургас е на 15 км от него. Мекият, топъл климат,  морето, чистият чист въздух, голям брой слънчеви дни правят това място идеално за семейства. Пясъчните дюни на Равда се простират по крайбрежието до съседния град Несебър, интересен със своята история, до който може да се стигне по плажната ивица пеша. Равда е морски курорт с богата спортна база. През лятото има курсове по сърф, плуване, гребане и водни ски. В селото има много ресторанти с разнообразна кухня, има пазар с богат асортимент от зеленчуци и плодове. Освен това, това място е известно като младежки и детски курорт.В Равда има много развлекателни центрове и клубове за деца и възрастни, най-известният от които е "Варвари". Днес село Равда е едно от най-обещаващите места за големи инвестиции в хотелиерския и туристическия бизнес заради близостта си до популярния курорт Слънчев бряг. Активното строителство на скъпи хотели и ресторанти продължава, а инфраструктурата се подобрява. През лятото много туристи почиват в курорта Равда, главно от Русия, Германия, Чехия, Словакия, Македония, Полша. Морето, слънцето и уютът на морския бряг са чудесно място за семейна почивка.

Такса подръжка е 6€/м2 на година без ДДС

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram